Haberler

İstanbul'da Kar Yağışı

Güncelleme:

Afet Koordinasyon Merkezi'nde (AKOM) görev yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi daire başkanlıklarının da aralarında olduğu 18 birimin temsilcisi, olumsuz bir durumda bölgedeki ekipleri uyararak, anında müdahaleyi sağlıyor.

Kentte gece başlayan kar yağışı Anadolu yakasından sonra Avrupa yakasında da etkisini gösteriyor. Avcılar, Kağıthane,  Küçükçekmece, Bahçelievler, Bakırköy, Zeytinburnu ve Bağcılar'da tipi şeklinde kar yağışı görülüyor.

Şehir, ana arterler, kavşaklar, meydanlar, TEM ve D-100 karayolu gibi önemli yerlere konulan 614 kamerayla AKOM'dan izleniyor.

AFAD, İSKİ, İETT, İGDAŞ, İSFALT, BEDAŞ ve AYEDAŞ ile Zabıta Daire Başkanlığı, Trafik Müdürlüğü, Sağlık Daire Başkanlığı, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, Beyaz Masa, Yol Bakım Daire Başkanlığı, İtfaiye, Atık Yönetim Müdürlüğü, Şehir Hatları, Karayolları ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin de görev yaptığı AKOM'daki birim temsilcileri, kar yağışı nedeniyle yaşanan herhangi bir olumsuzluğu anında takip edebiliyor.

Görevliler, trafik yoğunluğu ve kar yağışının olduğu yerlerde, müdahale gereken durumlarda bölgedeki ekipleri uyarıyor.

Ana arterler, sokaklar ve kritik noktalarda hazır bekletilen ekipler de olumsuzluklara anında müdahale ediyor. Şehrin trafik akışı ise normal seyrediyor.

Bu arada, Boğaziçi Köprüsü'nde bir süre önce başlayan tipi nedeniyle trafik durma noktasına gelince İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 4 araçla müdahale edilerek, tuzlama çalışması yapıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avcılar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title