Haberler

İstanbul'da Kaçakçılık Operasyonları

Çin'den getirilen ünlü markaların taklidi olan 34 bin 268 kol saati ile 17 bin 620 gözlüğü satmak istediği iddia edilen 2 şüpheli Başakşehir'de gözaltına alındı Araçlarda akaryakıt olarak kullanımı yasak olan ve kamuoyunda ''10 numara yağ'' olarak bilinen 25 ton 660 kilogram kimyasal maddeyi piyasaya sürmek istedikleri öne sürülen 3 kişi Tuzla'da yakalandı.

Başakşehir'de taklit kol saati ve gözlük satmak istedikleri iddia edilen 2 kişi ile Tuzla'da araçlarda akaryakıt olarak kullanımı yasak olan 25 ton 660 gram "10 numara yağı" piyasaya sürmek istedikleri öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Başakşehir'de düzenlediği operasyonda, Çin'den kaçak yollarla Türkiye'ye getirilen saat ve güneş gözlüklerini piyasa fiyatının altında satmaya çalıştıları iddia edilen M.A.C. (34) ve M.C. (39) yakalandı.

Şüphelilerin gösterdiği yerde yapılan aramada, ünlü markaların taklidi olan 34 bin 268 kol saati ile 17 bin 620 gözlük ele geçirildi.

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele ekiplerinin Tuzla Organize Sanayi Bölgesi'ndeki operasyonunda ise araçlarda akaryakıt olarak kullanımı yasak olan ve kamuoyunda "10 numara yağ" olarak bilinen 25 ton 660 kilogram kimyasal maddeyi piyasaya sürmek istedikleri öne sürülen B.Ç. (39), Y.K. (58) ve H.T. (40) gözaltına alındı.

Gözaltında tutulan 5 şüphelinin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Çin Halk Cumhuriyeti Başakşehir İstanbul Tuzla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title