Haberler

İstanbul'da Kablo Hırsızlarına Yönelik Operasyon

Silivri'de, Türk Telekom'a ait yer altı kablolarının çalınmasıyla ilgili İstanbul Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, jandarma komutanlığınca muhtemel hırsızlıkların önlenmesi, olay faillerinin ve çalınan malzemelerin ele geçirilmesi ile daha önce meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması amacıyla özel ekipler oluşturuldu.

Ekiplerin, 3 ay süren teknik ve fiziki takibi sonucu, "hırsızlık" suçundan 5 kaydı bulunan İ.P, aynı suçtan 3 kaydı bulunan M.İ, "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçundan bir kaydı bulunan E.H. ve C.B'nin kabloları çaldıkları, bunları anlaştıkları hurdacılara satarak da haksız kazanç elde ettikleri belirlendi.

Jandarma ekiplerince şüphelilerin ikamet ettiği Esenyurt ve Bahçelievler'de ev ve iş yerlerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda, çok miktarda kablo ve kesim işlemlerinde kullanılan malzeme ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 4 kişi, işlemlerin ardından "organize bir şekilde kamu yararına veya hizmetine tahsis edilen eşya hakkında hırsızlık"' suçundan adliyeye sevk edildi. İ.P. ve C.B çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, diğer iki kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Telekom İstanbul Silivri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title