Haberler

İstanbul'da DAEŞ'e Şafak Operasyonu: 10 Gözaltı

Güncelleme:

İstanbul'da terör örgütü DAEŞe yönelik düzenlenen şafak operasyonunda aralarında Suriye uyrukluların da bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alındı.

"SURİYELİLERİN DE OLDUĞU 10 KİŞİ GÖZALTINDA"

İstanbul'da terör örgütü DAEŞ'e yönelik düzenlenen şafak operasyonunda aralarında Suriye uyrukluların da bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alındı.

"10 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON"

Edinilen bilgilere göre, terör örgütü DAEŞ'in İstanbul'da eylem yapacağı bilgisi üzerine İstanbul Terörle Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Başlatılan çalışma kapsamında harekete geçen polis ekipleri, sabah saatlerinde Sultangazi, Esenyurt, Esenler ve Sultanbeyli ilçelerinde tespit edilen 10 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri ve polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda eylem hazırlığında olduğu iddia edilen Suriye uyruklu 5 şüpheli ile onlara yardım ettiği belirtilen 5 kişi gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda bir pompalı tüfek, bu silaha ait çok sayıda mermi ile basılı ve dijital çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

"OPERASYON SULTANBEYLİ, ESENYURT VE ESENLER'DEKİ DAEŞ GRUPLARINA YÖNELİK"

Operasyonun terör örgütü DAEŞ'e Sultanbeyli'de açtıkları kitapevi ve mescitler aracılığıyla adam kazandıran grup ile Esenyurt ve Esenler'de eylem hazırlığındaki yabancı uyruklu şüphelilerin olduğu iki farklı gruba yönelik olduğu belirtildi. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt İstanbul Esenler Suriye 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title