Haberler

İstanbul'da Hırsızlık Operasyonu

İstanbul'da 9 silahlı soygun ve gasp olayına karıştıkları tespit edilen 2 şüpheli tutuklandı.

İstanbul'da 9 silahlı soygun ve gasp olayına karıştıkları tespit edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çalıntı otomobille yüzleri maskeli ve silahlı şekilde çok sayıda iş yerini soyan ve gasp olayına karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Şüphelilerin saklandığı belirlenen Zeytinburnu'ndaki bir eve, 9 Ekim'de operasyon düzenleyen polis, çatıdan kaçmaya çalışan H.K ve F.Y'yi gözaltına aldı.

Adreste yapılan aramalarda, çok sayıda cep telefonu, diz üstü ve tablet bilgisayarlar ile kırtasiye malzemeleri ele geçirildi.

Kent genelinde 9 silahlı soygun ve gasp olaylarına karıştıkları belirlenen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan güvenlik kamerası kayıtlarında, zanlıların silahlı soygun gerçekleştirdikleri iş yerlerinin kilitlerini levyeyle kırdıkları, yüzlerini ise maskeyle kapattıkları görüldü.

Silahlı soygun dışında gasp olaylarına karıştıkları tespit edilen zanlıların, alışverişten dönen bir vatandaşın arkasına motosiklette yaklaşarak çantasını gasbetmeleri de güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Zeytinburnu İstanbul 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title