Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

Maltepe, Kartal ve Çekmeköy'ün bazı mahallelerinde, 23 24 Ağustos'ta elektrik kesintisi yapılacak

Maltepe, Kartal ve Çekmeköy'ün bazı mahallelerinde, 23-24 Ağustos'ta elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 23 Ağustos Cuma günü 09.00 ile15.00 saatleri arasında Maltepe Başıbüyük Narcity bloklarına elektrik verilemeyecek.

Ayrıca, 24 Ağustos Cumartesi günü 09.00 ile 15.00 saatleri arasında, Kartal Cevizli Saraylar, Hacılar, Üsküdar, Bankalar ve Çınar caddeleri ile Bafra Sokak'ta, Rahmanlar Üsküdar, Köprübaşı, Zeytinlik ve Atalar caddeleri ile Ergenekon, Kümbet, Yavuz Selim, Ergenekon, Kaan ve Büklü sokaklar, Cevizli E-5 yanyol Metro şantiyesi, Cevizli E-5 yanı, Büyükşehir Belediye yol şantiyesi, Esentepe Anadolu Sokak, eski Opar fabrikası, Esentepe İnönü Caddesi ve Anadolu Efes'te elektrik kesintisi uygulanacak.

Aynı gün, 09.00 ve 17.00 saatleri arasında, Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi Tisan ve Enel enerji fabrikaları, Kuran kursu, Saray ve Şehitler Caddesi, Havas Evleri Sitesi, Alemdağ Mahallesi, Turgut Özal Caddesi, Yılmaz Makine Fabrikası, Kütük Mermer Fabrikası, Devlet Hastanesi ve Kaymakamlık binasında enerji kesintisi yapılacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Çekmeköy Cevizli Maltepe Kartal Yerel Haberler

title