Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

Sancaktepe, Üsküdar, Pendik, Tuzla, Ümraniye, Maltepe ve Kadıköy'ün bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yapılacak.

Üsküdar, Sancaktepe, Pendik, Tuzla, Ümraniye, Maltepe ve Kadıköy'ün bazı mahallelerinde 10-11 Haziran'da elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nden yapılan açıklamaya göre, Sancaktepe'de, yarın 09.00-17.00 saatleri arasında, Mevlana Mahallesi  Veysel Karani, Otlukbeli Nur Yolu,  Gazi, Ahmet Erim caddeleri ile Kamil Sokak, Yunus Emre Mahallesi, Gazi, Molla Gürani, Güzeltepe, Karşıyaka caddeleri ile Tenhi ve Yıldız sokak'ta elektrik kesintisi uygulanacak.

Yenidoğan Mahallesi  Akın, Bahçelievler, İsak, Seyhan caddeleri, Sefa Mahallesi, Bahçelivler, Sancaktar, Keleşoğlu, Barbaros, Ulueren caddeleri ile Martı Sokak'a, 11 Haziran'da  09.00-17.00 saatleri arasında elektrik verilmeyecek.

Yarın 09.00-16.00 saatleri arasında, Üsküdar'da Kalfa Çeşme, Omurtak, Cevatpaşa, İsmailpaşa sokakları, Altunizade Mesa Konakları,  Sırmaperde S. Kiptaş Blokları, Altunizade Capitol ve  Soğutucular'da, 11 Haziran Salı günü,  Altunizade Ramada Otel, Altunizade Selçuk Ecza Deposu,  Mairiz C. Organon İlaç Hayat Holdig ve Reno Detay Bohoruos  Hastanesi, elektrik alamayacak.

Pendik'te, yarın 08.00-16.00 saatleri arasında, Kurtköy Ankara Cadddesi, Hüsyak, Şeyhli Poza Evleri, Şeyhli İtfaiye, Sanayi yolu Caddesi, Gülten Öz Taşkın, Kar Gıda, Arılı Plastik Elmas, Mopaş, Beyazıt Sokak ve Tibet'te,  11 Haziran'da Şeyhli Tibet Karşısı, Nazar Sokak, Derya Akalın, İspaş, Eski Ankara, Elastogran, Kaynarca caddeleri, Akarca, Ramazanoğlu mahalleleri, Zafer Kablo, Şeyhli Visan İmak Redüktör ile Sabri Akbulut'ta enerji kesintisi uygulanacak.

Tuzla'da yarın 08.00-16.00 saatleri arasında, Aydınlatma, Evliya Çelebi Mahallesi, İstasyon Caddesi ve bağlı sokaklar, Uyum Kent ve Evim Kent Siteleri'nde, 11 Haziran'da İçmeler Mahallesi, Kauçuk Sokak, Yayla Mahallesi Ali İhsan Paşa Caddesi ve bağlı sokaklar, Aydınlı Mahallesi, Bahçeler Caddesi ve bağlı sokaklar, Güzelyalı Mahallesi, Bağdat Caddesi ve bağlı sokaklar, Ahmet Yesevi Mahallesi, Gonca Sokak'ta kesinti yapılacak.

Ümraniye'de yarın 09.00-15.00 saatleri arasında, Cemil Meriç Mahallesi, Atatürk, Doğanevler, Acısu Caddeleri ile Ihlamurkuyu Bestekar Sokak, Doğanevler Şengül Sokak, Natoyolu Kumru ve Canberk Sokaklar, 11 Haziran'da da  Çakmak Ağaoğlu Sitesi civarı, Çakmak Varan Caddesi İtfaiye ve civarı, Çakmak Horasan Caddesi ve civarı,  Çakmak İkbal Caddesi, Dadaloğlu, Elmalı, Kenevir Sokaklar ve civarına elektrik verilmeyecek.

Maltepe'de, yarın 09.00-15.00 saatleri arasında,  Zümrütevler Çiğdem, Zübeyde, Begonya, Canay, Cüneyt, Cansev, Başaran, Serhat, Sagun, Ertuğrul, Okul, Mercan, Candan, Tomurcuk sokalar, Tülin ve  Adatepe caddelerinde, 11 Haziran Salı günü, Girne Mahallesi, Doğuşkent ve Girne caddeleri ile Demet, Kırlangıç ve Maden sokaklar, elektrik alamayacak.

Kadıköy'de, yarın 09.00-16.00 saatleri arasında, Bayar Caddesi, Kozyatağı Kültür Merkezi, Baytur İnşaat, Göztepe İndirici Merkezi'nde, 11 Haziran Salı günü, Sarıkanarya Sokak, Acıbadem Hastanesi, Fevziye Mektepleri ile İnönü Caddesi'nde enerji kesintisi uygulanacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Ümraniye Maltepe Pendik Tuzla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title