Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

Anadolu yakasında 5 ilçenin bazı bölgelerine yarın elektrik verilemeyecek.

Anadolu yakasında 5 ilçenin bazı bölgelerine yarın elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, yarın 09.00-13.30 saatlerinde elektrik alamayacak yerler şöyle:

Sancaktepe'de Abdurrahmangazi Mahallesi, Türk Telekom binası, Alparslan Caddesi, Ürosan, As Tekstil, Vİ-KO Fabrikası,

Pendik'te Yenişehir Mahallesi, Reyhan Caddesi, Demir Tüccarları Sitesi, Ekşioğlu Yeşil Vadi Evleri, Zambak Sokak ve Göçmen Konutları, Veli Baba Mahallesi, Atatürk Caddesi, Şen, Nar, Aydınlık, Gülpınar, Yonca, Ufuk, Karanfil, Bahtiyar, Keskin, Özlem, Yeşilalan, Fen, Altındağ, Emek, Sadık, Denge, Otağ, Erdem, Köşk, Volkan, Marmara, Çağdaş, Tuna, Zehra, Barış, Feyza, Rüya, Akasya, Aydın, Dilek, Fırtına, Meziyet, Su, Elmas, Onur, Kumru, Mert, Ulus, Serçe, Çanakkale ve Fener sokaklar, Yılmaz Dostlar ve Yeşil Belen Sitesi, Çakıroğlu İnşaat, Haliç Birlik Sitesi ve Çevre Hukukçular Sitesi, Engelli Rehabilitasyon Merkezi, Yeni Birlik Sitesi, Seda Yapı Kooperatifi, Dost Birlik Yapı Kooperatifi, Kadıköy Moda ve Andaç Kent siteleri, Güzelyalı Mahallesi, Bağdat ve Atilla caddeleri, Gülizar Zeki Optan ve 50. Yıl ilköğretim okulları, Yeni, Türkü, Mazi, Anıtlar sokaklar ve Kumcular, Proteksan.

Kartal'da Cevizli Şehit Hakan Kurban Caddesi, Okul Sokak, Doğu Caddesi, Hamitbey, Göksu, Kars sokaklara, Cevizli Saraylar ve Köroğlu caddelerine, Maçka Sokak, Cevizli Yanık Merkezi, Mustafa Kemal Caddesi, Şerefiye Sokak ve civarına.

Beykoz'da Akbaba köyü Sülükhane mevkisi, Kirçli mevkisi, Hürkent Sitesi, Dereseki köyü tamamı, Karakulak Su Fabrikası ve Doğa Koleji.

Ayrıca Sultanbeyli'de aynı gün 10.30-11.30 saatlerinde Adil Mahallesi Vahdet Caddesi (32-60 numaralar), Akarsu, Adak ve Pehlivan sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.

Sancaktepe'de 09.30-10.30 saatlerinde Adil Mahallesi Ekol Caddesi (41-53 numaralar), Baldemir, Karçiçeği ve Barlas sokaklara, 12.00-14.00 saatlerinde ise Osmangazi Mahallesi Cafer Caddesi, Yayla, Köşk, Yalı, Saray, Körfez ve Turna sokaklara, 14.30-15.30 saatlerinde de Osmangazi Mahallesi Polat Caddesi, Özge, Tirebolu, Sinop, Orkun sokaklara, Bakkaloğlu ve Sevil caddelerine, Ayazma, Kübra ve Tümen sokaklara elektrik verilemeyecek.

Pendik'te 09.00-17.00 saatlerinde Orta Mahallesi, Balcı, Kaya ve Bahar sokaklar, Beykoz'da da 09.00-13.00 saatlerinde Mahmut Şevket Paşa Köyü, Alibahadır Köyü, TFF Tesisleri, SAS Askeriye, Riva Çayağzı köyü, Paşamandıra ve Öğümce köyleri elektrik alamayacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Sancaktepe Cevizli Pendik Yerel Haberler

title