Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

Anadolu yakasında 7 ilçenin bazı bölgeleri 2 Temmuz'da elektrik alamayacak.

İstanbul'un Anadolu yakasında 7 ilçenin bazı bölgeleri 2 Temmuz'da elektrik alamayacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 2 Temmuz Çarşamba günü 09.00-13.30 saatlerinde elektrik verilemeyecek yerler şöyle:

Sancaktepe'de Merve Mahallesi, Ziya Ülhak ve Ravza caddeleri, BİM Deposu, Sen Jozef Prenses ve Prens Okulları, Sentez Matbaa.

Pendik'te Çam Çeşme, Esenler, Fevzi Çakmak mahalleleri, Yayalar, Marmara, Cumhuriyet, Kemal Paşa caddeleri ve Kemençe, Yayla, Yıldırım, Taylan, Sivas, Cami, Sedir, Lale, Evren, Erdem, Sevilen, Ada, Topselvi, Bahar, Şehit Ömer Ay, Çamlık, Daracık, Elma, Mevlana, Fidan, Dumlupınar, Arzu, Kiraz, Ayçiçek sokaklar, Çam Çeşme Parkı, Hakmar Market, Türk Telekom ve Çam Çeşme Polis Karakolu, Yenişehir Mahallesi, Gül Sokak, Çağlayan Enerji Sitesi, Turkuaz Evleri, Seçkin Evler Sitesi, Menekşe Sokak, Tekelli Komşum ve Meklim siteleri, Millet Caddesi, Yeni Petekçiler Sitesi, Sağlık Ocağı, Akkaya Sokak, Güzel Belde Konutları ve Yolkent Sitesi.

Kadıköy'de E-5 1.Ordu Karşısı Avrasya Şantiye, Fahrettin Kerim Gökay, Tütüncü Mehmet Efendi caddeleri, Dilsiz, Demirci Faik, 13 Mart Şehitleri, Celal, Ebru, Nadir Ağa sokaklar, Mustafa Mazhar Bey Caddesi, Yıldıray, Atalay, Evsan, İzzet Beltan, Mustafa Kaya sokaklar, Şair Arşi Caddesi ve Ata Çıkmazı sokakları, Erenköy Mahallesi, Cami Sokak ve civarı, Türk Telekom, Caddebostan Mahallesi, Kültür Merkezi, Bağdat Caddesi, Acıbadem Poliklinği, Cemil Topuzlu Caddesi, Ekinciler Kooperatifi.

Beykoz'da Anadolu Feneri köyü tamamı, Yön Burnu Gözetleme Kulesi, Hasanbey Çiftliği, Poyrazyolu, Poyrazköyü tamamı, Plaj Bölgesi, Ali Zeki Saruhan.

Tuzla'da Aydınlı Mahallesi, Koplas Kereste, Portakal, Şeker, Birmes Sanayi Sitesi.

Kartal'da Cevizli Saraylar ve Hacılar Caddesi, Bafra Sokak, Üsküdar, Bankalar, Çınar, Rahmanlar Üsküdar ve Köprübaşı caddeleri, Ergenekon, Cevizli Kümbet, Yavuz Selim sokakları ve civarı.

Sultanbeyli'de aynı gün 09.00-16.00 saatlerinde Turgut Reis Mahallesi, Malazgirt ve Bağlık caddeleri, Ahu, Kısmet, Vakıf, Sakız, İskele Çıkmazı, Seyyid, Dua, Yeşilkent, Ardahan, Bağdat, Cilvegöz ve Nam sokaklarda, Kadıköy'de ise 09.00-17.00 saatlerinde Fenerbahçe Mahallesi Dr. Faruk Ayanoğlu, Ahmet Mithat Efendi caddeleri, Eflatun, Egemen, Erguvan, Ali Fuat Başgil sokaklar ve civarında elektrik kesintisi uygulanacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Türk Telekom Sancaktepe Yerel Haberler

title