Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

Anadolu yakasında yarın 9 ilçede bazı bölgelere elektrik verilemeyecek.

Anadolu yakasında yarın 9 ilçede bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, yarın 09.00-13.30 saatlerinde elektrik alamayacak yerler şöyle:

Pendik'te Velibaba Mahallesi, Mine, Batı, Aydın, Kartal sokaklar, Fatih Sultan Mehmet Camisi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Yıldırım, Güney, Pınar, Ulus, Sakin, Kanarya ve Nergiz sokaklar, Hayrettin Paşa Caddesi Vatan,Tepe, Kamer, Dilek, Şahin ve Hamsi sokaklar, Yenişehir Mahallesi, Reyhan Caddesi, Aytepe Kent Sitesi, Yeşil Aydos Evleri ve İston.

Kadıköy'de Suadiye, Caddebostan ve Göztepe mahalleleri, Bağdat Caddesi, Kuzu, Suyanı, Yazarlar, Hamam, Çam Fıstık ve Gökçe sokaklar, Acıbadem Caddesi, Hale ve Köftüncü sokaklar, Atabay İlaç Fabrikası, İstek Vakfı, Total Benzinci, Tepretoğulları Renault ile Itırlı, Şebboylu, Zeamet, Muhtar Bey, İkbal Çeşme, Beyaz Karanfil ve Beyaz Leylak sokaklar.

Beykoz'da Çengeldere Çavuşbaşına doğru, Fatih Mahallesi, Muhabbet Sokak, Atlas Caddesi civarı, Gündoğdu Caddesi ve villalara doğru, Anaokulu, Yıldız, Çamoluk, Papatya, Müzellef, Yonca, Çavuşbaşı, Yeşil Vadi, Aydınlar, Külliye Medrese ve Dernek sokaklar, Doğa çay bahçesine doğru, Demokrasi Caddesi'ne doğru, Cumhuriyet Caddesi ve civarı, Motif Triko, Zafer Sokak ve civarı, Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi ve Çok Programlı Lisesi civarı, Riva Federasyon Karşısı, Sualtı Savunma Komutanlığı,-  Anadolu Feneri Askeriye Çıkışı ve Kabakoz mevkisi.

Ataşehir'de Küçük Bakkalköy Mahallesi, Metal İş Merkezi, 2.Hazine Sokak ve Kastelli Blokları.

Şile'de Kumbaba Gençlik Kampı ve civarı, Şile Dr. Vasıf Topçu Fen Lisesi ve civarı, Ahmetli Salkım Sitesi ve civarı, Meşrutiyet Seyisoğlu Sitesi ve civarı.

Kartal'da Soğanlık yanyol üzeri, Güney yanyol, Kütahya Porselen (Özel TM) ile Vatan Plastik ve civarı.

Tuzla'da Aydınlı Mahallesi, Mezbaha, İzmer, Orcan, Şelale Park, Baltaş ve Bahar caddeleri ile caddeye bağlı sokaklar, Kalkavan Lisesi ve İMKB Ticaret Lisesi.

Sancaktepe'de Merve ve Sefa mahalleleri, Çiçek seraları, Süslü Sokak, İSKİ, Sancaktar Caddesi, Villalar civarı ve Keleşoğlu Caddesi.

Üsküdar'da Barbaros Mahallesi, Burhan Felek Spor Salonu ve tesisleri.

Beykoz'da aynı gün 12.00-14.00 saatlerinde Hüseyinli, Göllü, Kılıçlı, Bozhane, İshaklı, Polonezköy ve Cumhuriyetköy mahallelerine elektrik verilemeyecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

İstanbul Pendik Kartal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title