Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

Güncelleme:

İstanbul'un Anadolu Yakasında 12 ilçenin bazı bölgelerine yarın elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıkamaya göre yarın 09.00-13.30 saatleri arasında elektrik alamayacak yerler şöyle:

Ataşehir'de

İçerenköy Mahallesi, Kurucular sitesi ve Eston bloklara.

Kadıköy'de

Caddebostan Mahallesi, Cemil Topuzlu Caddesi, Caddebostan Plajyolu ve Mehtap sokaklara, Tepe Natilius, Rıhtım İskele, Meydan büfeler, Albay Faik Sözdener, Yasa Caddeleri, Eski Rıhtım Vergi Dairesi, LC Waikiki, Rıhtım Tranvay, Mühürdar Otel, Cafer Ağa Mahallesi, Neşet Ömer sokak, Mühürdar Caddesi, İmam Ata, Neşet Ömer, Misbah Muhayyes, Mühürdar Bağı, Fazıl Hüsnü Dağlarca ve Damla Çıkmazı sokaklarına.

Pendik'te

Kaynarca Mahallesi, Atilla, Atlas, Kayın, Damla, Koru, Yıldırım, Trablus ve Yıldız sokaklara, Hititkent A, B, C, D bloklara, Şafak sokak, Okul D.Ş., Çınar Kooperatifi, Sepet Sokak, Oğuz Yapı Kooperatifi A, B, C, D, G, E bloklara, Kumluk Kooperatifi, Dilaver Hasdemir, Kaynarca Mahallesi, Emek sokak, Ozan Sağlık Hizmetleri, Emek sokak, Genç tekstil, Güneş sokak, İSKİ Pendik Şube Müdürlüğü Binası, Zaman tekstil, Celebi sokak, Cesan A.Ş., Sanayi sokak, Ali Tuzcu D.ŞB. ve Emek sokak, Yenişehir Mahallesi Selçuklu Caddesi, İcret inşaat, Anadolum inşaat, Sena,Ceyhan, Adalet sokaklara, Taban inşaat, Sevgi evleri, Sky Yapı evleri, Çamlık Mahallesi, Cahit Zarifoğlu Caddesi, Yasemin sitesi, Park villaları, Aydos evleri, Yeşil Yalı villaları, Aydos Yamaç evleri, Garden Park villaları, İş merkezi, Nergis villaları, Kutlukent ve Gökkuşağı evleri, Çamlık Mahallesi, Eşref Bitlis villaları, Lale Sitesi, Kurtköy İ.Ö.Okulu, Menekşe sitesi, Semerkant Bulvarı, Kutlu, Çiçek sokaklara, Buğu evleri, Bakışkent, Çağdaş Maltepe evleri, Omega evleri ve Ulaşım çalışanlarına.

Beykoz'da

Görele Köyü, Gül ve Menteşe sokaklara, Polonez Yolu Osman Emanet ve civarı, Zeki Bey konakları, Bahri Yaşar Yılmaz Caddesi, Mehmet Uçar ve Şeker sokaklara, Fatih Sultan Mehmet Caddesi sağ ve sol taraf, Görele İlk Öğretim Okulu, Arslan sokak, Villalar, Doğa 2 sitesi, Doğa 1 sitesi, Görele 11 Evler ve civarına.

Kartal'da

Soğanlık Murat Paşa Caddesi, Eraykent blokları, Manolya Caddesi, Yeşilbelde kooperatifi, Atatürk Caddesi, Tiryaki Hasanpaşa Caddesi, Gelincik sokak, Manolya Caddesi, Pekşen sokak ve civarına, 09.00-18.00 saatleri arasında Orhangazi Caddesi, Tınaztepe ve Kardeş sokakları arası ve civarına.

Sancaktepe'de

Mevlana Mahallesi, Veysel Karani Caddesi Üzeri ve Kabil sokak, Yunus Emre Mahallesi, Veysel Karani Caddesi,Tenhi ve Erkam sokaklarına.

Şile'de

Sahilköy Sahil Koruma ve çevresi, Kurna Köy içi, Kurna Tatil Sitesi ve civarı, Kurna Köyü Eymür sitesi ve civarı, Karakiraz Köy girişi, Karakiraz Köy çıkışına.

Üsküdar'da

Acıbadem Mahallesi, Akasya evleri, A Parsel, Akasya evleri ve Sosyal Tesisler binasına.

Ümraniye'de

Site Mahallesi, Soyak Yeni Şehir Şelale evleri, Başak, Dilek, Kerim, Karaçay, Adak, Kurban, Evren, Akagündüz, Kayacan, Gürler ve Kamuran sokaklara, Tüm Memurlar Yapı Kooperatifi, Yahya Kemal Caddesi, Deha, Kutlu sokaklara, Armağanevler Mahallesi Çardak, Nergiz, Gürsel, Sancar, Başak sokaklara, Samanyolu Caddesi, Harman, Turna, Saka, Ceylan, Okul ve Seren sokaklara.

Tuzla'da

İstasyon Mahallesi, E-5 Trafik Kontrol, Piyade Okulu, Subay lojmanları, Camii Mahallesi ve DSİ.

Çekmeköy'de

Ömerli Köyü Merkez Mahallesi, Ömerli çarşı, Cumhuriyet Caddesi tamamı, Elmapınar Caddesi, Kızılcık, Ardıç, Sedir, Göknar, Begonya ve Manolya sokaklara.

Sultanbeyli'de

09.00-15.00 saatleri arasında Turgut Reis Mahallesi, Fatih Bulvarı 364-374 numaralar arası, Işın, Ceyhan, Mihenk çıkmazı ve Lüle sokaklara enerji verilemeyecek.

Kaynak: AA / Yerel

İçerenköy Ataşehir Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title