Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

Güncelleme:

Anadolu yakasında bazı bölgelerde, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 31 Mayıs'ta elektrik kesintisi uygulanacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, 31 Mayıs Cumartesi günü 09.00 ile 13.30 saatleri arasında, şu bölgelere elektrik verilemeyecek:  

Beykoz'da

Kavacık Mahallesi Göksuevleri Sitesi, Acarlar A, B, D bloklar, Acarlar Mobil İstasyonu, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Akbey Sokak, Çavuşbaşı Caddesi sağ taraf, TML İnşaat, Habil Pizza, Kervan Mobilya'ya doğru, Yayabey ve Funda sokaklar. 

Ümraniye'de 
Armağanevler Mahallesi, Ahkam, Ortanca, Sırt, Özlem, Kargı, Saka, Karaca, Ceylan, Geyik, Turna, Tuğba, Kanaat, Havuz, Dere, Harman ve İrem sokaklar, 23 Nisan Caddesi, Evtaş Yapı Kooperatifi, Atapol Sitesi, DK yapı, Sandra Sitesi, Çalışan Hanımlar Yapı Kooperatifi,  Akdeniz Caddesi, Atakent Mahallesi, Dicle Caddesi, Alparslan İş Merkezi, Abdi İpekçi, Karacaoğlan, Güvercin ve Ege sokaklar, Bulut, Alparslan, Barış siteleri, Site Mahallesi 3010, 3038, 3136, 3137, 3135, 3132, 3133, 3134 ve 3148 nolu sokaklar, 3010. Cadde, Esenşehir Mahallesi, Organize Sanayi Sitesi, Koza Çamaşır, Penta Tekstil, Öztürk Plastik, Bağdatlı İş Merkezi, Gülsan Mobilya, Eliz,  Atıl Aydınlatma, Arısan, Gama Raf, Kılıçlar Çatal Bıçak, Özkartallar İnşaat, Atölye Deniz, G.119, 12,123, 125, 127,131 nolu sokaklar, Süleyman Kahraman, Demir Plastik, Drama İş Merkezi, Alüminyum Dekoral, Arı Çelik Makine, Üçav Silah, Tül fabrikası, Naturel, Acar Metal, Asya Gıda'ya doğru, Birikim Kalıp, Manas Dişli, Huğla Makine, Bella Çikolata, Mepla Plastik, Işın Tekstil, Kadosan Sanayi Sitesi ve Tekmat. 

Ataşehir'de

İçerenköy Mahallesi, Sağlık, Merkez Cami sokaklar, Küçük Bakkalköy ve Atatürk mahalleleri, Kozyatağı 02 bağlantı yolu ve civarı.

Kadıköy'de

Kozyatağı Mahallesi, Cemil Akdoğan, Kaya Sultan, Marmara ve Korkut sokaklar.

Sultanbeyli'de

Osmangazi Mahallesi, Gençosman ve İbrahim Ethem caddeleri, Cami civarı, Adil Mahallesi, Yakuphan ve Spor Yolu caddeleri ve köşesi, Güryıldız Tekstil, Alsancak Caddesi, park yanı ve civarı. 

Kartal'da 

Yakacık Yeni Mahalle, Akdeniz, Yasemin ve Kader Çıkmazı sokaklar, Aydos Caddesi, Tepe, Çaba, Marmara ve Kader sokaklar, Taşeron sokak, Yeşil Vadi, Sadabat Caddesi ve camiye doğru, Sosyal Sokak, Atatürk Caddesi, atış poligonu, Selvi Sokak, Atatürk Caddesi ve Didem sokak civarı, Yakacık Çarşı Mahallesi ve Çamoluk Su. 

Maltepe'de 

Küçükyalı Bağdat Caddesi, Adnan Kahveci, Atatürk ve Küçükyalı Cumhuriyet caddeleri, Cihat Saran, Ekrembey sokaklar ve civarı.


Şile'de 

Ahmetli Dağıtım Merkezi çevresi,  Ahmetli Köyü, benzinlik çevresi, köy çıkışı ve Ahmetli TOKİ.

Tuzla'da

Postahane Mahallesi, Barış Sitesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Nasip Sokak, Alamsaş, Alarko Sitesi, Vatan Caddesi, İstasyon Mahallesi, Park ve İdareciler siteleri, Günebakan, İlhan, Gülten, Behram, Zühre, Özdemir, Alem, Nursel, Gayret ve Kaplıca sokaklar. 

Çekmeköy'de 

Ömerli Sırapınar yolu, Kopuzlar Gıda, Mavi Yeşil turizm, Bilim Yapı Kooperatifi, Sırapınar Köyü, Hüseyinli Köyü yolu civarı.

Ayrıca, 09.00 ile 13.00 saatleri arasında, Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi ve Fatih Bulvarı, 09.00 ile 15.00 saatleri arasında Fatih Bulvarı Hasankale çıkmazı, Eser, Hak ve Kazancı sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmetli Akdeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title