Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

Beykoz, Ümraniye, Üsküdar, Ataşehir, Kadıköy, Sultanbeyli, Kartal, Maltepe, Şile, Tuzla ve Pendik'in bazı mahallelerinde yarın elektrik verilemeyecek.

Beykoz, Ümraniye, Üsküdar, Ataşehir, Kadıköy, Sultanbeyli, Kartal, Maltepe, Şile, Tuzla ve Pendik'in bazı mahallelerine yarın 4,5 saat süreyle elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre yarın 09.00-13.30 saatlerinde elektrik alamayacak yerler şöyle:

"Beykoz'da Kavacık Mahallesi Göksuevleri, Beton Santralı, Serpil ve Hazine Çıkmazı sokakları, Anadoluhisarı Mahallesi, Gürbaşlar Otomotiv, Carrefour, Migros, Beykoz Belediyesi Kültür Merkezi, Finansbank ve Henkel civarı, Bentyolu Halat Fabrikası civarı, Kalealtı Opel önü ve  Eksen, Dem, Çay ve Yumak sokaklar, Mahmut Şevket Paşa köyü, Merkez Mahallesi, Bedri Besim Kayabal, Cami, Derecik, Çeşme, Masatlık, Tepe, Gül, Dik sokaklar, Mahmut Şevket Paşa Caddesi, Kurt Çıkmazı, Mezarlık mevkisi, Ihlamur sokak ve Yazma mevkisi civarı.

Ümraniye'de Namık K. Mahallesi, Sütçü, Cengiz Topel caddeleri, Dereyolu, Atalay, Selin, Paşa, Akşemsettin, Yavuz,  Dalgıç, Özel, Derya, Manolya Kutup Çıkmazı, Poyraz, Karayel, Er, Kaplan ve Can sokaklar, Talatpaşa ve Ulus caddeleri, Namık Kemal Lisesi, Yunus Emre Caddesi, Devran, Güneş, Atmaca, Akbaba, Serin, İclal, Tufan, Sevilay, Bayrak, Sinem, Acar, Kayalar, Menekşe, Demirci, Kocatepe, Bala, Kelebek, Bayram, Aygül, Çamlık, Melek, Arkadaş, Gündoğdu, Keklik, Kanarya, Türbedar, Billur, Cem, Cenk, Özgür, Vezir, Değirmen, Özgür, Lodos, Mercan, Kutup, Özer ve Kutup Yıldızı sokaklar, Ufukkent Sitesi, Sur Hastanesi, Esenevler Mahallesi, Gülbahçe, Korkmaz, Sude, Çamlı, Bozacı, Filizler, Doğru, 3004 ve  3005 sokaklar, Tepeüstü Mahallesi, Çakmak köprü ve civarı, Karanfil ve Poyraz sokaklar, Lider Pide, İstanbul Çarşısı ve civarı, İETT Garajı, Çakmak Mahallesi, İkbal Caddesi, Gedik, Gemlik ve Gurbet sokaklar, Diktaş Yapı Kooperatifi, Tavukcuyolu Çakmak civarı, Dua, Milli Mücadele, Pınarlı ve Tarih sokaklar, Ihlamurkuyu Mahallesi, Pınarlı, Örnek, Nakkaş sokaklar, Eski Kadıköy Yolu sağ taraf, Asiye Ağaoğlu Lisesi, Yalıkent Sitesi, Vergi Dairesi, Bilgin sokak, Ihlamurkuyu ve civarı, Petrol Yolu, Gülbahar, Adalet, Marmara sokakları ve civarı.

Üsküdar'da İcadiye Mahallesi, Bağlarbaşı Ayarcıbaşı, Arzu Ayaktar, Maruf sokaklar, Gümüşyolu Caddesi, İmam Galip sokak civarı, Yapı Kredi Korusu, Muhtar Mehmet Özen sokak, Nakkaştepe, Koç Holding ve Azizbey sokak, Nakkaştepe Hava Üst Komutanlığı, Baba Nakkaş ve Nevcihan sokaklar, Rakkas Bar civarı.

Ataşehir'de Yeni Çamlıca Mahallesi, Acarlar Sitesi, Dursunbey Caddesi, İlk Kadım ve  Lider Kent siteleri.

Kadıköy'de Kozyatağı Mahallesi, Kocayol Caddesi, Çebi Sitesi, Medrese, Kozyatağı ve Hacı Muhtar sokaklar,  Mühürdar, Albay Faik Sözdener caddeleri, Hacı Hüssam, Tuğlacı Emin Bey, Kaptancı, İlter Ertüzün sokaklar, Denizcilik İşletmesi İDO iskele, Kadıköy Belediyesi Balon Cafe ve İSKİ Hizmet Binası.

Sultanbeyli'de Battal Gazi Yıldırım Caddesi civarı, İSKİ, Ahmet Yesevi Mahallesi, Yıldırım Caddesi, Sağlık Sokak, Mezarlık, Çamlık Caddesi Sonu ve Okul civarı.

Kartal'da Yunus Mahallesi, Ulunay, Cumhuriyet, Çarşı, Sanayi, Bostan ve Kubilay caddeleri, Sezgin, Neşe, Yücel, Toros, Karaca, Afyon, Turan, Altay, Kayısılı, Halay, Şahin, Kandil, Çimen, Cami, Can, Bağlar sokaklar, Seramik Atölyesi, Haydarpaşa Yapı Kooperatifi.

Maltepe'de Şair Nedim Özpolat Sokak, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Çiçekdağı, Esenyurt çıkmazı, Küçükyalı sokak, Atatürk ve Rıhtım caddeleri, Fırın, Eski Belediye sokaklar ve Yalı Mahallesi civarı.

Şile'de Kalem, Hatipler, Keremedin, Hacı,Yumuşak, Geredeli ve Sungurlu köyleri.

Tuzla'da Yayla Mahallesi, İş Bankası Blokları, Yüksel İnşaat, Mavi Evler Sitesi, Postahane Mahallesi, İston, Yardımcı Tuzla Gemi, Barbaros Hayrettin Caddesi, Fatma Hanım, Ekin, Derya, Mine ve  Destan Sokak.

Pendik'te Kurtdoğmuş, Ballıca ve Kurna köyleri, Çiçekler mevkisi, Sera Sokak, Cuma mevkisi ve Cuma Sokak civarı."

Kadıköy'de aynı gün 09.00-17.00  saatlerinde Acıbadem Mahallesi, Faik Bey Mescidi ve Postacı Çıkmaz sokakları ile Erus, Ekşiler, İnta 5 ve İnta 8 sitelerinde elektrik kesintisi uygulanacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Kadıköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title