Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

Güncelleme:

İstanbul'da Ümraniye, Sancaktepe, Tuzla ile Sultanbeyli'nin bazı mahallelerine yarın ve 20 Ocakta elektrik verilemeyecek.

Ümraniye, Sancaktepe, Tuzla ile Sultanbeyli'nin bazı mahallelerine yarın ve 20 Ocak'ta elektrik verilemeyecek.

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ümraniye'de yarın 03.00-03.30 saatlerinde Adem Yavuz, Cemil Meriç, Yukarı Dudullu, Şerifali, Altınşehir, Tatlısu, Acısu, Mehmet Akif, Kemerdere, Madenler, Çakmak ve Aşağı Dudullu mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Sancaktepe'de yarın 03.00-03.30 saatlerinde Meclis, İnönü, Kirazlıdere, Aydınlar, Atatürk Mahalleleri ile  Demokrasi Caddesi ve civarı Sultan Gazi Caddesi Çekmeköy Kışlası (Kuzey Kışla dahil tamamı) Sinpaş Aqua City 2010 konutları civarı elektrik alamayacak.

Tuzla'da yarın 09.00-13.00 saatlerinde Arıtaş Çekyat ve Kozmetik Fabrikası, Plasmak Pavezyum Kimya, Akkar Silah Sanayi, Dateks, Orba, Probis, Metin Emaye Hamamcıoğlu, Mescit Mahallesi, Malazgirt Caddesi ve bağlı sokaklar, Orhanlı Mahallesi, Okul Cadddesi ve bağlı sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak.

Sultanbeyli'de 20 Ocak Pazartesi günü 09.00-17.00 saatlerinde Mehmet Akif Mahallesi Miraç Caddesi ve bağlı sokaklara elektrik verilemeyecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Sultanbeyli Sancaktepe İstanbul Tuzla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title