Haberler

İstanbul'da Ebola Alarmı

Güncelleme:

İstanbul Atatürk Havalimanı Dışhatlar Terminali'nde fenalaşan Nijeryalı turist, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybedince İstanbul'da ikinci Ebola alarmı verildi.

İstanbul Atatürk Havalimanı Dışhatlar Terminali'nde fenalaşan Nijeryalı turist, kaldırıldığı Hastanede hayatını kaybetti. Ebola şüphesi nedeniyle Adli Tıp Kurumu'na kaldırlan cenaze, izole bir ortamda muhafaza altına alınırken, kan örnekleri yurtdışına gönderildi.

NİJERYALI TURİST ÖLDÜ

Dünyada korku salan ölümül Ebola virüsü korkusu, İstanbul'da bir kez daha paniğe neden oldu. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nin yolcu bekleme fenalaşan Nijeryalı Rabbizayyanu Hakse, acil servis ekipleri müdahale etti. Hakse, daha sonra Bakırköy Dr. Sadi Konuk eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Hac görevi için gittiği Suudi arabistan'dan İstanbul aktarmalı olarak ülkesine gitmek için uçağını beklerken fenalaşan Hakse, hastanede hayatını kaybetti.

Nijeryalı turistin kanında yüksek şeker çıktığı öğrenildi. Hastane ve Adli Tıp Kurumu teyakkuza geçti.

CENAZE KARANTİNAYA ALINDI

Ebola şüphesi göz önüne alınan Hakse'nin cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Cenaze burada izole edilen özel bölümde karantina altına alındı. Kurum personeli, ebola virüsüne karşı uyarıldı.

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de bir dizi önlemler alındı. Hakse'nin alınan kan örnekleri sağlık Bakanlığı'na gönderildi. Bakanlık da test için yurtdışına yolladı.

HASTANE KARANTİNAYA ALINMIŞTI

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz gün Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi, ebola virüsü taşıyan bir hasta sebebiyle karantinaya alınmıştı. Acil servisi tamamen boşaltılan hastaneye hasta kabul edilmemiş, hastaneye gelen vatandaşlar başka hastanelere yönlendirilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Adli Tıp Kurumu Sadi Konuk Bakırköy Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

aus berlin:

Son fikra. . . . . ebola AKP insanına bulaşmaz diyorlar. . . nedeni ise AKP insani da bakteri imis. LOL haha

5
34
yanıtYanıtla
aus berlin:

Aus Tr. . . Çok mu zoruna gitti? Ama bu ebola genelde kara derili Arap ve Afrikalı''yi yok ediyor muş. Sende mi kara derili Arap dönmesi misin? LOL haha. . . . (Türkiye de zeka seviyesi zaten maymun seviyesin de onun icin orada sadece bir Arap kulturune ve dinine dayalı devlet var. . . ben zaten berlin de kalıyorum. LOL hahaha. . siz gene Arabesk, Kudesk vb tarzda devam edin. . . benim oyum ile kara derili bir Arap yada Kürtlerin oyu bir olamaz . . LOL hahha)

1
31
yanıtYanıtla
atif:

nerden cikti bu ebola? israil, abd, ingiltere eli olmasin bu iste? virus kendilinden cikmaz

12
2
yanıtYanıtla
aus berlin:

Atif, (Amerika sizin gibi kara derili Arap dönme gorilli lalari icin özel West Afrika da bir bakteri yap-mis adi da EBOLA ). . . . LOL hahaha

1
8
yanıtYanıtla
atif:

dunyada olduren viruslerin yuzde 90 insan tarafindan yaratildi

9
0
yanıtYanıtla
alperen:

Hac görevi için gittiği Suudi Arabistan''dan İstanbul aktarmalı olarak ülkesine gitmek için uçağını beklerken fenalaşan hastanın allah mekanını cennet eylesin

6
1
yanıtYanıtla
Doctor bu ne!...:

bunu atin suriye topraklarina ortadoguyu kasip kavursun. . . . . . . . .

4
2
yanıtYanıtla
EMR1:

berlinde yaşamak gelişmiş olmak anlamına gelmiyor. isteyen ateist olabilir. ancak inançlı insanlarla alay etmek doğru değildir. çağdaş uygarlıkla, ebola virüsünü ilişkilendirmek üstün insanlara özgü bir özellik midir?almanlar teknik olarak ilerde ancak insanları yakacak kadar da kalitesiz bir millettir.

1
1
yanıtYanıtla
Adınız Yazınmert kalleş:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınHACDA KAÇ KİŞİ EBOLAYA YAKALANDI?BİLEN VAR MI?ASMA KUTDSSAL EBOLA FDDİYORLAR. .

1
0
yanıtYanıtla
mert kalleş:

İŞİD EBOLAYI ABD ye bile yayıyor. KALDI Kİ TÜRKİYE. DÜNYANIN SONU HER HALUKATRDA GELİYOR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title