Haberler

İstanbul'da Dolandırıcılık Operasyonu: 20 Gözaltı

Güncelleme:

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekonomik Suçlar Büro Amirliği, 'noter vurguncuları'na sabah vakti baskın yaptı! Örgütün lideri kumar oynarken yakalandı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, lüks otomobillerin noter satışlarında dolandırıcılık yaparak çok sayıda kişiyi mağdur eden çıkar amaçlı suç örgütününe yönelik, İstanbul ve Kocaeli'nde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 20 kişi gözaltına alındı.

KUMAR OYNARKEN YAKALANDI

Suç örgütü lideri olduğu öne sürülen kişinin kumar oynarken yakalandığı ve operasyonun devam ettiği öğrenildi.

NASIL DOLANDIRIYORLAR?

Bu arada, suç örgütü üyelerinin, araçlarını satmak için internette ilan veren vatandaşları arayarak kurdukları fason galerilere çağırdığı ve burada güvenlerini kazanarak araçların satışını özellikle akşam saatlerine denk gelecek şekilde noterlerde yaptırdığı belirlendi.

İKİNCİ EL ARAÇTA AKIL ALMAZ DOLANDIRICILIK YÖNTEMLERİ

Zanlıların vatandaşlara paranın banka havalesi ile yapılacağını söylediği ve bu yönde banka havale, EFT ekranlarının kendilerine gösterildiği ancak herhangi bir para havalesinin yapılmadığı ve bu şekilde çok sayıda vatandaşın mağdur edildiği, parasını almak konusunda ısrarlı olan vatandaşlara ise duruma göre ya bir senet verildiği ya da vatandaşın tehdit edilerek olayın peşini bırakmasının istendiği tespit edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

abbas yolcu konya:

deşifre edin halk görsünn kim oldukları tedbir alsınlar yüzlerini gösterin

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bunların arasında Urfan Aydın diye biri var mı?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title