Haberler

İstanbul'da Dolandırıcılık Operasyonu

Arnavutköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerince düzenlenen operasyonda, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 7 kişi yakalandı.

Arnavutköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerince düzenlenen operasyonda, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 7 kişi yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Arnavutköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerince kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik çalışma düzenlendi.

Çalışma kapsamında, düzenlenen operasyonda C.A. (34), İ.B. (34), M.G. (25), A.B. (30), M.Ö. (30), F.B. (36) ve İ.U. (30) yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan yapılan araştırmada, şüphelilerin 24 Ocak-5 Mart tarihlerinde kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak, Trabzon'da H.K'yı 40 bin 140 lira, Samsun'da A.H.A'yı 9 bin lira, Ankara'da D.D'yi 14 bin lira, Hatay'da H.A'yı 14 bin 750 lira, Mersin'de N.B'yi 9 bin lira, Bursa'da N.Ö'yü 10 bin 800 lira, Kırıkkale'de H.E'yi 9 bin 500 lira dolandırdığı, Ordu'da F.Y'yi ve Burdur'da M.G'yi de dolandırma teşebbüsünde bulunduğu belirlendi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Arnavutköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title