Haberler

İstanbul'da Canik İlgisi

İstanbul'da düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı'na Karadeniz'den katılan tek belediye olan Samsun'un Canik İlçe Belediyesi'nin standı büyük ilgi gördü.

Standı Metin Şentürk ve Mustafa Topaloğlu gibi sanatçılar ziyaret ederken, engelli izcilerle ortak etkinlik yapan ve gül dağıtan Başkan Osman Genç, "Engelli vatandaşlarımızın herhangi bir aralıkta değil, her zaman yanındayız. Amacımız engelsiz bir şehir" dedi.

Samsun Canik Belediyesi, İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi'nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı'na katıldı. Dün ziyaretçilerine kapılarını açan fuarda yer alan Canik Belediyesi'nin standı büyük ilgi görürken, standı ünlü sanatçılar Metin Şentürk ve Mustafa Topaloğlu da ziyaret etti. Her iki ünlü sanatçı Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i yaptığı çalışmalar nedeniyle tebrik ederken, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İstanbul Milletvekili Faik Tunay da Başkan Genç'in misafiri oldu.

ENGELLİ MİNİKLERLE ŞARKI SÖYLEDİ

Fuar alanını gezen ve özellikle engelli vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Osman Genç, ziyaret ettiği stantlarda bayanlara ve engelli vatandaşlara gül verdi. Canik Belediyesi standına gelen engelli küçük izcilerle birlikte onların etkinliğine eşlik eden ve birlikte şarkı söyleyen Başkan Genç, misafirlere Samsun lokumu da ikram etti. Ziyaretçilerle sohbet eden Genç, engelli vatandaşların, hizmet anlayışlarının merkezinde olduğunu söyledi.

"HEDEFİMİZ ENGELSİZ BİR ŞEHİR"

Hedeflerinin engelsiz bir şehir olduğuna işaret eden Başkan Osman Genç, "İnsanlar değil şehirler engellidir. 21. yüzyılda öncelikle zihniyet değişimi yaşanmalıdır. Biz engelli veya engelsiz diye ayrım yapan 7'den 77'ye tüm vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Bu bakımdan yaptığımız her hizmet engelli vatandaşlarımızın da yararlanacağı şekildedir. Şehirleri engelsiz yapabilirsek zaten herkes için engelsiz bir yaşam söz konusu olacaktır. Bizim bütün hedefimiz bu" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz İstanbul Samsun Canik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title