Haberler

İstanbul'da Benzin Bidonlu Neron Alarmı

İstanbul'da bir ay içerinde Küçükçekmece ve Fatih'teki, 2 postaneyi benzin bidonuyla soyan ve kimliği henüz belirlenemeyen siyah bereli soyguncu bu kez de Güngören'de ortaya çıktı. Yine postaneye benzin bidonuyla gelen soyguncu etrafa benzin dökerek görevlileri ve postaneyi yakmakla tehdit etti. Kasada bulunan 5 bin TL'yi alan soyguncu postaneyi ateşe verdi. Postanede görevli iki kadın dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Postane ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis kaçan soyguncuyu yakalamak için alarma geçti.

Geçen bir ay içinde benzin bidonuyla Fatih ve Küçükçekmece'de postaneyi soyan siyah bereli soyguncu, saat 09.00 sıralarında en işlek caddelerinde biri olan Güngören'deki Bağcılar Caddesi üzerindeki Çamlıkahve Postanesi'ne kendini gösterdi. Yine elinde benzin bidonuyle gelen soyguncu postanenin içinde benzin döktü. Görevli iki kadını postaneyi yakmakla tehdit eden soyguncu kasada bulunan 5 bin TL'yi aldı. Ardından postaneyi ateşe veren soyguncu yaya olarak kaçtı. Çevreden koşanlar tarafından iki kadın görevli güçlükle dışarı çıkarıldı. Dumandan etkilenen kadın görevliler hastanede tedavi altına alındı. Kadın görevlilerinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Gelen itfaiye ekipleri postanede soğutma çalışması yaptı. Polis, postane ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Polis, postaneleri soyan siyah bereli saldırganı yakalamak için alarma geçti.

(BB) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Güngören İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title