Haberler

İstanbul'da 4 Bin Kişi AK Parti'den CHP'ye Geçti

Güncelleme:

Esenyurt'ta, içlerinde AK Parti Belediye Başkan aday adayının da olduğu 4 bin kişi CHP'ye geçti.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde AK Parti'den istifa eden yaklaşık 4 bin kişi CHP'ye katıldı. Katılanlar arasında meclis üyesi ve AK Parti aday adayının da bulunduğu öğrenildi.

4 BİN KİŞİ CHP'YE GEÇTİ

Seçime saatler kala toplu istifalarda sürüyor. Ankara'da bin kişinin AK Parti'den istifa ederek MHP'ye katıldı. Habertürk'ün haberine göre, CHP'de adayların belli olmasının ardından Esenyurt'da yaklaşık 4 bin kişi AK Parti'den istifa ederek CHP'ye katıldı.

BAŞKAN ADAY ADAYI DA VAR

CHP'ye geçenler arasında AK Parti Esenyurt Aday Adayı Yunus Kalkan'da var. Kalkan, 3 bin kişiyle birlikte bu ay içerisinde CHP'ye geçerek Çetin Çapan'la birlikte olacaklarını belirtti. Kalkan'la birlikte AK Parti Esenyurt eski Meclis Üyesi Telat Yusumut ve işadamı Raşit Atmaca'da 600 kişiyle CHP'ye katıldı. CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Çetin Çapan, "AK Parti'ye hizmet eden yaklaşık 4 bin kişi şu zamana kadar partimize katıldı ve bize destek olacaklarını söylediler. Biz Esenyurt'da belediyeyi aldığımızda öncelikle işsiz gençlerimize iş imkanı sağlayacağız. Bunu da tekstil kenti kurarak yapacağız. Burası için arazi belirledik. 130 bin gencimize iş istihdamı sağlayacağız. İstanbul Valiliği ve emniyetle koordineli olarak uyuşturucuyla mücadele edeceğiz. Aynı zamanda eğitim ve inanç konusunda da Esenyurt'lular için her şeyi yapacağız." diye konuştu.

İLÇE BAŞKANLIĞI YALANLADI

AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı, ilçe teşkilatından 4 bin üyenin istifa ettiğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. 

İlçe başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı medya kuruluşlarında, AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı'ndan 4 bin üyenin istifa ettiğine dair asılsız ve mesnetsiz haberler yayınlandığı belirtildi.

Açıklamada, "Partimizden istifa olmadığı gibi, son 3 ayda diğer partilerden AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatımıza 3 bin 840 yeni üye katılımı gerçekleşmiştir" denildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ak Parti İstanbul Esenyurt Ak Parti Güncel Haberler

500

Yorumlar (357)

Y.ozann.ozan@hotmail.de:

Akillarinca A:K:P: oy oranini düsürecekler.serefsizlik parayla degilya yaltak sürüleri.Ne yaparsaniz yapin A:KP: birinci evel ALLAH;Ülkemde ne kadarda hem tabanda hemde baslardan dalkavuklar varmis.......

62
89
yanıtYanıtla
tayyiptayyip@tayyip.com:

100 lira karşılığı mitinge gitmek asıl şerefsizlik bebeğim.

yanıt0
yanıt0
dilekdilek@hotmail.com:

birinci birinci muhahaha:) nahsıl birinci

yanıt0
yanıt0
TIRT AKP!!agahturk@hotmail.com:

sana da madalya takacaklar heralde akp birinci olunca..

yanıt0
yanıt0
Y.ozann.ozan@hotmail.de:

Madalyaya ihziyacimiz yok cok sükür.ülkem üzerine oynanan oyunlari görmeyenler ya körler yada VATAN HAINLERI bu kadar basit.Adama sorarlar bunlarin hepsi 17 araligi neden beklediler.Yok yolsuzluk yok rüsvet vs.

yanıt0
yanıt0
S.Demirkaratasch@hotmail.de:

Sen bir katili, bir hirsizi , bir Kurani Kerimin ayetiyle dalga gecen yalakayi , bir diktatörü kendine lider olarak yakistiran Deccalistsin. Allahin ismini agzina alma yada ben kötülükten yanayim diye kendini if$a et ki, bizde sana düsman olarak bir nebze saygi duyalim.. Allahsizligin da bir raconu var, en azindan ona uy !!!

yanıt0
yanıt0
silopineco3427@hotmail.com:

Biri şu adamı bağlasın, hemşerim böyle yorum yazılmaz, yorumum yarısı hakaret, it gibi saldırmış

yanıt0
yanıt0
c.yılmazcenk_messi@hotmail.com:

aynn ozan kardeş çok haklısın

yanıt0
yanıt0
ewrwebutakints@hotmail.com:

en büyük akp

38
57
yanıtYanıtla
mehmetkisiselbakimurunleri@hotmail.com:

doğru din istismarı üçkağıtcılık ve yolsuzlukla en büyük.

yanıt0
yanıt0
Tüm 357 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title