Haberler

İstanbul'da 3 IŞİD'li Canlı Bomba Yeleğiyle Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul polisi Başakşehir ve Pendik ilçelerinde terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon düzenledi. 3 kişi canlı bomba yelekleri ile birlikte yakalandı.

İstanbul'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan terör örgütü DAEŞ üyesi 2'si Çeçen 3 kişinin sansasyonel eylem hazırlığında olduğu iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DAEŞ'in İstanbul'da sansasyonel eylem hazırlığı içerisinde olduğu istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

3 KİŞİ YAKALANDI

Bu kapsamda, 18 Haziran'da Pendik ve Başakşehir'de 2 adrese operasyon düzenleyen ekipler, 2'si Çeçenistan uyruklu 3 kişiyi gözaltına aldı.

Adreslerde yapılan aramalarda, canlı bomba eyleminde kullanılabileceği değerlendirilen yelek, çok sayıda tüp, uzun namlulu silah mermileri ile şifrelenmiş dokümanlar, dijital malzemeler ve örgütsel materyaller ele geçirildi.


Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Fuat G, Bekhan Alim H. ve Zelimhan A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İSTANBUL'DA EYLEM HAZIRLIĞI YAPIYORLARDI

IŞİD'in Türkiye sorumlularından olduğu belirtilen Fuat G'nin, Suriye'nin Rakka kentindeki örgüt yöneticileriyle irtibatlı olduğu ve İstanbul'da eylem planladığı, Çeçenistan uyruklu 2 kişinin ise eylemi gerçekleştirmek için Suriye'den İstanbul'a geldiği öne sürüldü.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Başakşehir İstanbul Pendik Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

SÜLEYMAN:

Yobazlar kahrolmuştur şimdi!! 3 KİŞİ EKSİLDİLER :)

25
6
yanıtYanıtla
GÜNDÜZ:

BENCE İŞİD AKP İÇİNDEDİR

11
5
yanıtYanıtla
adinizi yazin:

Onlar Dunya karsiliginda Allah yolunda olumu satin almis kimselerdir

2
11
yanıtYanıtla
türk_yumrugu:

bence kılıçdaroğluna gitmek lazım herkezden önce onun haberi oluyor. elinde dosyalarla koştura koştura geliyor şimdi yıkacam seni erdogan diye ama her seferinde fosss çıkıyorr. kılavuzu kargamı yoksa ülkeyi karıştırdı daha erdoganı yıkamadı. . .

2
2
yanıtYanıtla
Sener Koruturk:

Bugun St. Petersbg, Rusya''da iki sahane hafta tatilden sonra Paris, Fransaya geldik. Uc gun sonra da Bruksel, Belcikaya gececegiz ve bir hafta kalacagiz. Buralarda teror, ISIS falan yok. Hepsi Turkiye''ye kovalanmis. Her sey cok guzel. Buralarinin emniyet gucleri ne yaptiklarini biliyor. . .

4
0
yanıtYanıtla
CEMAATLERİN GERÇEK YÜZÜ:

Çorlu yusuf novak vakfında abdülkadir isimli bir zampara evlenme vaadi ile kadınlara tuzak kurmaktadır. en son bolu da bir kadına tuzak kurmaya kalktı. bu kişi yi eşi 2 kızını alarak terk etti. tam bir pisliktir. buradan duyuruyorum Çorludan bu adlı biri sizle telefonla konuşuyorsa evlenecem falan derse itibar etmeyin. . . .

1
1
yanıtYanıtla
asiye:

ya bu çeçenlere biz dünya kadar yardım ettik Putin kafiri mi haklı çıkacak şimdi?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title