Haberler

İstanbul'da 3 İlçedeki HDP Binasında Arama

Güncelleme:

HDP'nin Avcılar, Bahçelievler ve Esenyurt İlçe Başkanlığı binalarında, polis ekipleri tarafından arama yapıldı.

HDP'nin Avcılar, Bahçelievler ve Esenyurt İlçe Başkanlığı binalarında, polis ekipleri tarafından arandığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre, ilçe emniyet müdürlükleri ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "patlayıcı madde bulunduğu" yönündeki ihbar üzerine, HDP'nin Avcılar, Bahçelievler ve Esenyurt'taki ilçe binalarına geldi.

İlçe başkanlığı binalarına giren ekipler, bir süre arama yaptıktan sonra ayrıldı.

Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı aramalarda, herhangi bir patlayıcı maddeye rastlanmadığı belirtildi.

EMNİYET AÇIKLAMA YAPTI

Bu arada İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 14 Şubat günü İstanbul genelinde terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın yakalanış yıl dönümü nedeniyle İstanbul genelinde yapılan eylemlerde 59 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"14.02.2016 günü, PKK/KCK Terör Örgütü elebaşı Abdullah ÖCALAN'ın 15 Şubat 1999 tarihinde Kenya'da yakalanarak ülkemize getirilişinin yıldönümü bahanesiyle İlimiz genelinde yapılan eylemlerde;

-59 şahıs gözaltına alınmış,

-5 adet ruhsatsız tabanca,

-2 adet pompalı tüfek,

-110 adet atıma hazır Molotof,

-4 adet 4'lü havai fişek rampası,

-40 adet boş şişe,

-2 adet El Yapımı Patlayıcı,

-20 adet torpil,

-21 adet kar maskesi,

-Muhtelif kıyafetler ve olaylarda kullanılan çok sayıda eldiven ele geçirilmiştir.

SULTANGAZİ'DE 1 POLİS YARALANDI

"Sultangazi İlçesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde eylem yapan bir grup görevlilerimize silahla ateş etmiş, bir polis memuru hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.

Halkımınız can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla İlimiz genelinde gereken her türlü tedbir alınmaya devam edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (28)

MUSTAFA:

ŞU AKP KADAR FAŞİST Bİ PARTİ YOK. HDP BARAJI GECTİ DİYE KISKANCLIK NOBETLERİNE GİRDİ. SANDIKTA BAŞ EDEMEYİNCE SECİLMİŞLERİ GOZALTINA ALMAYA BAŞLADI. AMA YANLARINA KAR KALMAYACAK. EDEN BULUR. YARIN ONLARIN BAŞINA DA GELİR.

36
60
yanıtYanıtla
mert:

hdp demek terorıst demek adamlar ıyıce azıttılar

48
4
yanıtYanıtla
Aslan Ceylan:

Bütün kürtleri doğru Suriye''ye t. c den kovacan

38
12
yanıtYanıtla
Emre:

Hepsinin ne olduğu belli pkknın siyasi kanadı

31
4
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Pkk istihbarat bürosu ve silah deposu olarak kullaniyorlardir.

24
3
yanıtYanıtla
..........ANLI SANLI TÜRK.........:

HDPKK kapatilmali hemen

21
5
yanıtYanıtla
türk ırkı varolsun:

ya böyle terörle mücadelemi olur. . sonuca gidin yaaa. . doğrudan sonuca

13
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınbtbtrhbrwth:

güneydoğuya yapılan yatırımlar kesılsın bıraz burunlarını surtsun pkk mı bakıyo bunlarakım bakıyosa baksın

18
3
yanıtYanıtla
tc79:

çok geç kaldınız çok ayrıca binlerce pkk yandaşı ev var onları da basın adamlar silahlı pkk yakan yıkan her yol var

17
3
yanıtYanıtla
ABD:

YA HEPİNİZ AKP Lİ OLURSUNUZ YA DA BİTERSİNİZ. NOKTA

7
12
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title