Haberler

İstanbul'da 15 Bin Polisle Operasyon Yapıldı

Güncelleme:

İstanbul Emniyeti'ne bağlı 15 bin polis, il genelinde eş zamanlı operasyon başladı. Saat 20.00'de başlayan operasyon gece geç saatlere kadar sürdü.

İstanbul'un 39 ilçesinde 15 bine yakın polisin katılımıyla geniş çaplı operasyon başlatıldı. Operasyona birçok birim katılırken her nokta didik dik aranıyor ve İstanbul'un emniyeti için çalışılıyor.

"İSTANBULLU POLİSİNE GÜVENSİN"

Operasyon sonrası İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok açıklama yaptı. Altınok, "İstanbul'da geniş çaplı bir operasyon yürütüyoruz. İstanbul halkı için çalışıyoruz. Onların güvenliği için mücadele veriyoruz. Müsterih olup evlerinde huzurlu şekilde oturabilirler. İstanbul polisine güvensin." dedi.

"40 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI"

Selami Altınok, operasyonla ilgili rakmalar sorusuna "Şu ana elimize gelen net rakamlar yok ancak 5-6 ilçeden gelen rakamlara göre 5-6 silah ile uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Bunun dışında 40 tane de arana şahıs yakalandı." ifadelerini kullandı.

REHİNE AÇIKLAMASI

Altınok, kurtarılan 46 rehine ile ilgili, "O kardeşlerimiz arasında bizim emniyetimizden de arkadaşlar var. Hepsine geçmiş olsun. Hepsine hoş geldin diyorum." diye konuştu.

İşte İstanbul'da başlayan dev operasyonun detayları:

OPERASYON SAAT 20.00'DE BAŞLADI

İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok’un yönettiği operasyona asayiş, terör, Narkotik, güvenlik, Mali, kaçakçılık ve organize şubeleri katıldı. Bir süre önce 9 ilçede gerçekleştirilen operasyonun devamı niteliğindeki uygulamada Narkotik köpekleri de yer aldı. Havadan polis helikopterinin destek verdiği uygulama saat 20.00’de başladı.

EŞ ZAMANLI BASKIN

Özellikle terör, asayiş ve Narkotik konularında çalışma yürüten ekipler, organize suç örgütlerine yönelik de baskınlar gerçekleştiriyor.

İlçelerde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar düzenlenirken, her ilçenin meydan ve merkezi noktalarında şüpheli görülen kişilerin GBT sorgusu, üst araması yapılıyor, araçlar kontrol ediliyor.

YUNUS TİMLERİ TARLABAŞI'NDA ARAMA YAPIYOR

Asayiş ekipleri ve Yunus timleri, Tarlabaşı'ndaki metruk binalarda arama yapıyor. Narkotik köpeği "Polo" da metruk binalarda uyuşturucu madde aramalarına katılıyor.

Tarlabaşı'nda ekiplerin kapısını "koçbaşı" ile kırarak girdiği bir binada, farklı miktarlarda extacy hap, eroin ve kokain ele geçirildi.

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLENLER SERGİLENDİ

İstanbul'un 39 ilçesinde yaklaşık 15 bin polisin katılımıyla yapılan geniş çaplı operasyonda ele geçirilen malzemelerin bir kısmı sergilendi.

İstanbul polisinin gerçekleştirdiği operasyonda ele geçirilen malzemeler Gayrettepe'deki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde basın mensuplarına gösterildi.

Emniyette sergilenen malzemeler arasında çok sayıda tabanca ile uzun namlulu silah ve bunlara ait çok sayıda şarjör ve mermi, tombala makinesi, tombala topu, kaçak sigara, kaçak içki, sigara alma makineleri, büyük bıçak, para, plazma televizyon ile uyuşturucu madde ve çeşitli suç unsurları yer aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Selami Altınok Tarlabaşı Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

birrehbe:

nekadar kamalist varsa hepsini tutklayın bu ülkeye hep zarar verdiler koskoca imparatorluğu bozuk para gibi arcadılar bizim olan adları toprakları lozanda yunanlılara verdiler padişahı sürgüne gönderdiler bu bir suçtur ahinliktir

24
59
yanıtYanıtla
kemalist:

allah cezanı verecek kendini bilmez densiz

yanıt0
yanıt0
MERT:

Hangi osmanlıdan bahsediyosun sen ya osmanlımı kalmıştı gözünü sevdiğim ac bir ikitane kitap oku allahını severesn osmanlıymış millet ileri gider biz bu düşüncelerle hep geri benim mustafa kemal sevmemin nedenini sana şununla belirteceğim mustafa kemal cephedeyken yanında bomba patlar şarapnel parcası sigara tablasına isabet eder deler ve atamızın kaburgası catlar ve o halde hasta yatağında kalkar yine cepheye koşar yaverine derki sanki kemiklerim ciyerimi deliyor acı icinde şimdi vatanı icin canını hic fasına sayan bu adamı ben nasıl sevmeyeyim bu anlatıklarım hikayedeğil ac oku şimdi sana soruyorum atatürkün vatana bukadar hizmet etmesinekarşın sen neye dayanarak onu eleştiriyosun senin bu vatana bu millete ne fedakarlığın hizmetin varr yapmayın arkadaş ya iş olsun diye konuşmayın

yanıt0
yanıt0
erol:

birrehbe denen sen ve senin ğibilerin dedeleri kurtuluş savaşında Yunanlılarla iş birliği yaparak kubilayın kellesini kesenlerin torunlarısınız bugün ülke işgal edilse gine aynı işbirliğini düşünmeden yaparsınız onun için atatürkü sevmezsiniz çünkü nankörsünüz. hainlik genlerinizde var.

yanıt0
yanıt0
Cingöz:

mert nickli arkadas gercek tarihi okusan bu yazdiklarini yutarsin anladinmi böyle uydurma hikayelerle senin gibileri daha cok uyuturlar sarapnel parcasiymis bilmem neymis diger savasanlar dan ne haber hic bahsedilmiyor tek kahraman kemalmi , Büyük Osmanlinin adini senin gibiler tasiyamaz , üzerinde yasadigin topraklar i sen kazanmadin hain

yanıt0
yanıt0
osmanusta:

Uygulanmayi yerinde buluyorum, Ilaveten bu gibi opersyonlar tum illerde yapilmali

40
2
yanıtYanıtla
OSMANLI:

Allah razi olsun eliniz kolunuz dert görmesin! Hergün geclerimizin Uyusturucudan öldügünü duymak, Anna ve Babanin feryadlarini okumaktan artik yildik! Ne bicim varlik bunlar ya, birkac kurus icin gencecik Insanlari sehirliyorlar , bunlari ancak Cehenem paklar!

38
1
yanıtYanıtla
demokrat:

Göya hukuk devletinde böyle operasyon Nazi operasyonun kokusunu taşıyor. Kaç masum araştırılmış, kaç suçlu yakalanmış. Bu operasyon daha ziyade darbeye benziyor.

11
16
yanıtYanıtla
okan okka:

15 bin polisle operasyon. . . 40 aranan şahıs yakalandı. . . dağ fare doğurmuş. . , heheheheheh

6
14
yanıtYanıtla
anti paralel:

ne bekliyodun cakal 15000 aranan şahıs mı yakalanacaktı.

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title