Haberler

İstanbul'da 1 Mayıs Öncesi Operasyon: 2 Gözaltı

Güncelleme:

İstanbul polisinin 1 Mayıs öncesinde düzenlediği operasyonda 2 tabanca, uyuşturucu ile molotof yapımında kullanılacak malzemeler ele geçirildi.

İstanbul polisinin 1 Mayıs öncesinde düzenlediği operasyonda 2 tabanca, 2 kesici alet, uyuşturucu madde ile molotof yapımında kullanılacak malzemeler ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu Asayiş ekipleri, Beyoğlu Güven Timleri, Terörle Mücadele ekipleri ile motorize Yunus ekipleri 1 Mayıs öncesi önceden belirlenen operasyon düzenledi. Beyoğlu ilçesinin Tarlabaşı, Dolapdere, Karaköy, Cihangir mahallelerinde gerçekleşen operasyona çok sayıda polis katıldı. Polis, metruk binalarda, kıraathanelerde, ev bodrumlarında, şüpheli gördüğü otomobillerde arama yaptı. Aramalarda köpek kulübesi ile metruk binadan birer adet tabanca çıktı. Operasyonda duvar üstüne saklanmış iki adet döner bıçağı, metruk binalardan esrar ile molotof yapımında kullanılacak malzeme ele geçirildi. Operasyonda iki kişi de gözaltına alındı.

Polisin 1 Mayıs öncesi çalışmalarının devam edeceği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güven Timleri İstanbul Beyoğlu 1 Mayıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title