Haberler

    İstanbul Champions Cup Tamamlandı

    Şirket içi takım ruhunu pekiştirirken, şirketler arası centilmence rekabeti deneyimleten spor organizasyonlarına imza atan İstanbul Champions, bu yıl üçüncü kez düzenlenen İstanbul Champions Cup Tenis Turnuvası’nda Türkiye’nin lider firmalarının çalışanlarından oluşan tenis takımlarını buluşturdu.

    Master klasmanda dokuz takım ve genel klasmanda 12 takım, her seviyeden şirket çalışanından oluşan takımlar yarışmaya katıldı. Çalışanlar İstanbul Champions Cup ile bir yandan şirketlerini temsil ederken diğer yandan sporun keyfini çıkardılar.

    En iyi kadın ve en iyi erkek oyuncuların ödüllendirildiği İstanbul Champions Cup’ta mücadele eden takımlar arasında Master Klasman şampiyonu Finansbank takımı olurken; ikinciliği Yapı Kredi, üçüncülüğü ise Eczacıbaşı takımı aldı. Genel Klasman şampiyonu ise Odeabank olurken, ikinciliği Avea ve üçüncülüğü Digiturk alarak seneye master klasmanda oynamaya hak kazandı.

    En İyi Kadın oyuncu Masters Klasman’da Finansbank’tan Görkem Yüksel, Genel Klasman’da Odeabank’tan Filiz Kanarya olurken, En İyi Erkek Oyuncu Masters Klasman’da Finansbank’tan Alican Seren, Genel Klasman’da Odeabank’tan Can Yılmaztürk oldu.

    Finansbank, Amerikan Hastanesi, Sırma, Wilson ve Sportive sponsorluğunda düzenlenen Istanbul Champions Cup’ın medya sponsorluğunu Karnaval üstlendi. Turnuva hakkında detaylı bilgi için istanbulchampions.com'u ziyaret edebilirsiniz.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Finansbank Odea Bank Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title