Haberler

İstanbul BB'den Ülker Grubu'na Sporda İşbirliği Daveti

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, Ülker Grubu'na sporda işbirliği davetinde bulundu.

Futbolda dev ortaklık teklifi! İstanbul Büyükşehir Belediye spor Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, Ülker Grubu'na sporda işbirliği davetinde bulundu.

ÜLKER, FUTBOLDAN ELİNİ ÇEKTİ

Yıldız Holding Başkanı Murat Ülker, geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'e bir mektup göndererek futboldan tüm desteklerini çektiklerini duyurmuştu.

BAŞKAN'DAN MURAT ÜLKER'E DAVET

Bu açıklamanın ardından İstanbul Büyükşehir Belediye spor Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, amatör sporlara destek olmak üzere Ülker Grubu'na gönderdiği davetiye mektubunda, Murat Ülker'i İstanbul Büyükşehir Belediye spor Kulübü'nü ve hizmetleri daha da yakından görüp değerlendirmek üzere tesislere davet etti.

HAMDİ ÇAMLI'DAN SPONSORLUK ÇAĞRISI

İstanbul Büyükşehir Belediye spor Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı'nın Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'e gönderdiği mektup şu şekilde: "Ülker gurubu kıt imkanlarla kurulmuş bir aile şirketi olarak çeşitli zorluklarla mücadele ederek muteber bir firma ve önemli bir marka olmayı başarmış, bugün de dünya pazarlarında ürünleriyle haklı bir yer edinmiş, ender milli firmalarımızdan biri olduğunu biliyor, başarılarınızı yürekten kutluyoruz. Yoğun ticari faaliyetlerinizle birlikte sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde ülkemizde spora verdiğiniz desteği de yakından takip ve takdir etmekteyiz. Geçtiğimiz günlerde basına yansımış haliyle, Ülker gurubu olarak profesyonel futbola vermiş olduğunuz desteği geri çekme kararı aldığınızı öğrendik. Uluslararası ciddi bir birikim ve tecrübeye sahip kuruluşunuzun bir kısım gerekçelerle böyle bir karar almasını anlayışla karşılıyoruz. Futbolun şiddet, kavga ve gerginlikle anılır olması, marka değerindeki dramatik düşüş, müsabakaların cazibiyetini yitirmesi, seyircisiz boş statlar ve fair-play'le örtüşmeyen atmosfer gerekçesi ile bugüne kadar futbola verdiğiniz ve bundan sonra geri çektiğinizi açıkladığınız desteği, hizmet değeri çok daha yüksek ve çok daha halka yaygın bir şekilde kullanılması adına birlikte önemli projelere imza atabiliriz.

"40 BİN LİSANSLI SPORCUMUZ VAR"

Sevgili Murat Ülker, İBB Spor Kulübü olarak 22 branşta ve yaklaşık 40 bin lisanslı sporcusuyla ülke gençliği ve sporuna en önemli hizmeti vermeye çalışan bir spor kulübüyüz. İBB Spor Kulübü olarak, sporcularımızın beden kasları ve teknik kabiliyetlerinin geliştirilmesi yanında kültürel faaliyetlerimizle beyin ve fikir kaslarının gelişmesine de destek olmayı hayati bir vazife ittihaz ettik. Çünkü bir sporcunun başarıyı yakalayabilmesi için ahlaki yeterlilik ve milli bilinç sahibi olmasının çok önemli bir unsur olduğuna inanan bir yaklaşımımız var. Kulüp olarak hemen hemen bütün branşlarda, başta olimpiyatlar olmak üzere, dünya ve bölgesel şampiyonalarda ülkemizi temsil eden milli takımlarımıza en çok sporcuyu vermekten büyük gurur duyuyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Spor kulübü, 'Milli takımlara en çok sporcu veren spor kulübü' unvanı özel ödülüne sahip olmakla beraber spor camiasında gerçekten özel bir yere sahiptir. Bazı branşlarda neredeyse milli takım kadrolarımızın tamamının kulübümüzün sporcuları tarafından oluştuğunu görmek çalışma azmimizi ve sorumluluğumuzu kat be kat arttırmaktadır.

"ULUSLARARASI BAŞARI YOK MAALESEF"

Değerli Murat Ülker, son yıllarda ülkemizde gerek hükümetimiz gerekse belediyelerimizin spora çok ciddi yatırımlar yapmakta olduğuna şahit oluyoruz. En son teknolojik özellikleri taşıyan devasa spor tesislerinden tutun, kenar köşedeki en küçük park alanlarımızın bile birer fitness salonuna dönüştüğüne şahit oluyoruz. Fakat ulusal ve uluslararası çapta sportif başarılarımızın bu gelişme ile eş değerde olmadığı da gayet açıktır. Bu husustaki haklı serzenişi ülke idarecilerimizden de zaman zaman duymaktayız. Tesislerimizde inanılmaz artış var, kabiliyetli yeni nesil var, fakat netice olarak başarı istenildiği ölçüde değil maalesef.

"KULÜBÜMÜZ TAM DA ONU YAPMAKTADIR"

Başarıya giden yolda spor kulüplerimizin ve yöneticilerinin önemi daha da artmaktadır. Maksadı sadece gençliğe ve spora hizmet olan kulüp ve samimi idarecilerin sayısı arttıkça başarının daha da arttığına hep birlikte şahit olacağız. Spora verdiğiniz desteği, altyapılar güçlensin, oyuncular çıksın, Avrupa'da, hatta dünyada ülkemiz söz sahibi olsun diye tarif ediyorsunuz. İşte kulübümüz tam da onu yapmaktadır.

"TECRÜBELERİNİZDEN FAYDALANMAK BİZİ MUTLU EDER"

Sevgili Murat Ülker, sizleri 'dünyanın en büyük spor kulübü' olan İBB Spor Kulübü'nü ve hizmetlerimizi daha da yakından görüp değerlendirmek üzere tesislerimize davet ediyoruz. Sizleri tesislerimizde ağırlayıp tecrübelerinizden de faydalanmak bizleri mutlu edecektir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Ahmet Hamdi Çamlı Yıldız Holding Murat Ülker Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (3)

Sec1907Mobil-IOS:

Ülker-IBB-rTE iliskileri !!!

0
0
yanıtYanıtla
MestMobil-IOS:

Şikebahceye sponsor olupta ismini batıracana iyi etti bıraktı

0
0
yanıtYanıtla
KarabulutMobil-IOS:

Futboldaki kirliliği protesto edip TFF'den desteğini çekiyorsun ama bu kirliliği yaratan en baş kulüp olan Fenerbahçe'nin basketbol sponsorluğuna devam ediyorsun . Samimiyetinize inanalım mı?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title