Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediyesine Ödül

Dünyanın en iyi kurumlarının ödüllendirildiği Stevie Awards 2016'da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2 ödül kazandı.

Dünyanın en iyi kurumlarının ödüllendirildiği Stevie Awards 2016'da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2 ödül kazandı.

İBB Gençlik Meclisinden yapılan açıklamaya göre, Stevie Awards 2016 ödülleri, 4 Mart'ta ABD'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Törene İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş ve Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş katıldı.

Şirketlere ve markalara değer katan uluslararası otoritelerden biri olarak kabul edilen ve Uluslararası İş Ödülleri olarak nitelendirilen Stevie Awards 2016'da, 4 binin üzerinde uluslararası şirket ve organizasyon, yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde değerlendirildi.

Benzerlerinin arasından sıyrılmayı başaran İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lojistik Destek Merkezi, Müşteri Hizmetleri Kategorisi Kamu Hizmetleri ve Eğitim dalında ödüle layık görüldü. Merkez, internet üzerinden dünya çapında gerçekleştirilen halk oylamasında 10 binden fazla oy alarak, "Halkın Favori Kurumu" unvanını elde etmiş oldu.

Gençlik Meclisi ise imza attığı başarılı projelerle "Müşteri Hizmetleri" alanında ödüle değer bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Ağırbaş, "Dünyanın birçok yerinde çalışmalarını sürdüren İBB Gençlik Meclisinin başarılarının arkasında İstanbullu gençlerin azmi ve Dünya Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın büyük katkıları bulunuyor, kendilerine teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Destek Hizmetleri Daire Başkanı Osman Savaş da Lojistik Merkezi'nin insani yardımlar ve şehrin dinamiği açısından farklı bir model olduğunu aktardı. Savaş, 30 bin metrekare alan üzerine kurulu merkezin, üstün nitelikleri ve ileri görüşlü vizyonu ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kente verdiği önemin bir göstergesi olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title