Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Artvin'e Cenaze Nakil Aracı Hibe Etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Artvin Belediyesine cenaze nakil aracı hibe edildiği bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Artvin Belediyesine cenaze nakil aracı hibe edildiği bildirildi. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, yaptığı yazılı açıklamada, 2014 yılından itibaren belediye araç parkını yeni araçlarla genişletmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın her vesilede kendilerine yardımcı olduğunu vurgulayan Kocatepe, "Artvin'e katkılarından dolayı hemşehrimiz Sayın Kadir Topbaş'a ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı hemşehrimiz Adem Avcı'ya Artvin halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Mezarlıklar Müdürlüğü kurulduğundan itibaren vatandaşların taleplerini karşılamak amacıyla ikinci bir cenaze nakil aracına daha ihtiyaç duyduklarına dikkati çeken Kocatepe, şunları kaydetti:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından Artvin Belediyesine bedelsiz devri yapılan cenaze nakil aracı ile şehrimizdeki önemli bir ihtiyaç daha giderilmiş oldu. Belediyemizin araç parkında cenaze hizmetlerine yönelik 2 cenaze nakil aracı ile soğutmalı tabut sistemli il dışı cenaze nakil aracı bulunmaktadır. Ayrıca mobil gasilhane ve 2 soğutucu tabut ile vatandaşlarımıza hizmet sunuyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehmet Kocatepe Kadir Topbaş Artvin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title