Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi İşbaşı Yaptı

Güncelleme:

30 Mart'taki seçimlerden sonra İBB Meclisi işbaşı yaparken toplantıda Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül dikkat çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 30 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında yeni üyeleriyle bugün işbaşı yaptı. Yeni mecliste türbanlı kadın meclis üyeleri ile Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül dikkat çekti.

305 ÜYE İŞBAŞI YAPTI

İstanbul’a 5 yıl boyunca yön verecek, 182’si iktidar partisi, 123’ü muhalefet partilerinden olmak üzere toplamda 305 İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi bugün işbaşı yaptı.

İBB MECLİS'İNDE BİR İLK

Bu yıl İBB Meclisi’nde ilk kez türbanlı kadın meclis üyeleri yer aldı. Ak Parti’nin geçtiğimiz yıl 26 olan kadın meclis üyesi sayısı bu yıl 33’e çıktı. Meslek grubu arasında ağırlığı avukatlar oluşturuyor.

ESKİ BAKAN YENİ MECLİS ÜYESİ

Önceki dönemin birinci İBB Başkan vekili Ahmet Selamet ile ikinci İBB Başkan vekili Göksel Gümüşdağ, yeni dönemde de mecliste yer aldı. 1991-1994 Süleyman Demirel hükümeti döneminde Bayındırlık ve İskan Bakanı, 1993-1995 yıllarında Tansu Çiller’in başbakanlığı ve Başbakan Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de Devlet Bakanı olan Prof. Dr. Onur Kumbaracıbaşı da meclisteki görevine başladı. 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Sarıgül İstanbul Şişli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (20)

akp1907butterfly_-_22@hotmail.com:

onun adı sarıgul onda yalan dolan olmaz turkıyede tek guvenılır adam sarıgull babadan ogla gecen beledıyee :))))))

20
27
yanıtYanıtla
burhan hanburhan625@hotmail.com:

ne kadar itici bir tipi var. babası acayip rol kesiyor.gülen yüzünün arkası çok korkuç. ama oğlu çok belirgin bir iticilik taşıyo.

19
12
yanıtYanıtla
canmst@outlook.com:

Hedef tahtasına oturtmak ıcınmmı haber oldu bu adam sımdı, gayet normal bence adam ısıne gıdıyo ne var bunda sımfı

8
22
yanıtYanıtla
konyalısamiikfz@hotmail.com:

seçilen tek gül karagül....

20
4
yanıtYanıtla
OGUZoguzkocak27@hotmail.com:

TENCERE MİSALİ : HANİ TAYİP DİKDATÖRDÜ PEKİ MORGÜLÜN YAPTIGI NE KENDİSİ OGLU ESKİ KARISI (YAKINDA YENİ KARISINIDA GÖRÜRSEK ŞAŞIRMAYIZ) PARTİ İÇİNDE YER ALIYOR DEMEZLERMİ ADAMA TENCERENİN DİBİKARA YADA KENDİ ŞEYİNDEKİ KAZIGI GÖRMEZ KARŞINDAKININ GÖZÜNDEKİ ÇAPAGI GÖRÜR DEMEZLER Mİ ADAMA

20
4
yanıtYanıtla
SERT TAŞLIates.lokman@gmail.com:

Hayırlı olsun. Boğazı sattırmasalar bari!..

14
10
yanıtYanıtla
YURDDAŞsahin.senturk@krediver.com:

satılık değilki boğazın sahipleri zaten var koçlar ,çiller,sabancılar,eczacıbaşılar,ve yahudiler,senin yerin varmı onu bilmiyorum...

yanıt0
yanıt0
))emre8286@gmail.com:

babadan oğula :))

19
1
yanıtYanıtla
BABAmahmut_terkes@hotmail.de:

sindiremiyormusunuz icinize HERKES HAK ETTIGI YERDE TIPLERE BAK

9
10
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGEelentra1974@hotmail.com:

torunu nu da kendi meclisine koyar dikdatör görmeyenler görsün

10
7
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title