Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'tan Sındırgı'ya Özel İlgi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ziyaret ettiği EMİTT Fuarı'nda Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ile görüştü. Başkan Topbaş, Sındırgı ilçesini tanıtan standı özel olarak ziyaret ederek, Başkan Yavaş'a başarılar diledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş Sındırgı ve Gömeç Stantlarını Ziyaret Etti. Bu yıl 19. su düzenlenen, 70 ülke ve 4 bin 500'den fazla katılımcının yer aldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın (EMİTT) 3. Gününde Balıkesir Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü standında yer alan Sındırgı Belediyesi standını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ziyaret etti. Sındırgı'nın termal turizme açılan kapısı konumunda olan Eman Termal Otelin yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, termal otelin son durumunu sordu.

Beylikdüzü Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen fuarın 3. Salonda 20 numaralı standında ye alan Sındırgı Belediyesi ilk gün çoğunlukla turizm profesyonelleri ile seyahat acenteleri ve tur operatörleri tarafından ziyaret edildi. EMİTT fuarının 3. Gününde ise Sındırgı'ya Eman Termal Tesisi kazandıran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ziyaret etti. Topbaş Belediye Başkanı Yavaş'a Eman Termal Oteli sordu. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Eman Termal Otel hakkında bilgi verdikten sonra Sındırgı halkı adına teşekkür ederek Yağcıbedir Halısı takdim etti. Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş, Sındırgı'ya çok güzel bir tesis kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'a teşekkür etti.

Başkan Topbaş daha sonra Gömeç Belediye standını ziyaret etti. Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan Zeytinyağı, Zeytinyağı sabunu ve Zeytin kolonyaları hediye etti. EMİTT fuarında Belediye Başkanları nezdinde temsil eden Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan tanıtıma ne kadar önem verdiklerini stantlara ziyaret eden misafirlerle sohbet ederek gösterdiler. Başkan Yavaş ve Arslan gün boyu stantta bulunarak misafirlerle yakından ilgilendi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadir Topbaş Ekrem Yavaş İstanbul Sındırgı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title