Haberler

İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör" Forumu New York'ta

"İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör" forumlarının ikincisi, 22 Nisan 2014 tarihinde New York"ta düzenlenecek.

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un bölgesel ve uluslararası bir finans merkezi olması vizyonu çerçevesinde, Borsa İstanbul öncülüğünde hayata geçirilen "İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör" forumlarının ikincisi, 22 Nisan 2014 tarihinde New York'ta düzenleniyor. Foruma uluslararası iş dünyasının önde gelen isimleri katılacak.

"İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör" forumlarının ilkini geçen yıl Washington DC'de düzenleyen Borsa İstanbul, ikinci foruma dünya ekonomisinin nabzının attığı önemli merkezlerden New York'ta ev sahipliği yapacak.

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan, NASDAQ OMX Group Başkan Yardımcısı Meyer 'Sandy' Frucher, Citi Küresel Hükümetlerle İlişkilerden Sorumlu Yönetici Direktörü Charles R. Johnston ve BC Partners Yönetici Ortağı Nikos Stathopoulos'un konuşacağı forumun moderatörlüğünü İstanbul Finans Merkezi Girişimi Başkanı Dr. Artunç Kocabalkan yapacak.

Forumda farklı sektörlerden üst düzey katılımcılarla Türkiye'nin sunduğu fırsatlar ve rekabetçi avantajlar paylaşılacak.

"Küresel finansın merkezinde bulunmak için gerekli kriterlere sahibiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan, İstanbul'un küresel finansın merkezinde bulunması için gereken kapasite, bağlılık, rekabet, sermaye ve uzmanlaşma kriterlerinin çoğuna sahip olduğunu belirtti. Turhan, atılması gereken adımların birer birer hayata geçirilmesi ile hedeflenen konuma ulaşacaklarına inandıklarını kaydetti.

Forum, AA Finans'tan takip edilebilecek

"İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör" Forumu, 22 Nisan 2014 tarihinde TSİ 16.00'dan itibaren "www.aafinans.com" linkinden ve "http: //borsaistanbul.com/kurumsal/borsa-istanbul-hakkinda/istanbul-bolgesel-merkez-kuresel-aktor/new-york-2014"  linkinden takip edilebilecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Ekonomi

Borsa İstanbul İbrahim Turhan New York Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title