Haberler

İstanbul Boğazı'nda 5 Dakika Arayla Çifte İntihar

İstanbul’da Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden 5 dakika arayla iki kişi atlayarak intihar etti.

İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden 5 dakika arayla iki kişi atlayarak intihar etti. Olayların gerçekleşmesinin ardından denizde yapılan aramalar sonucunda Boğaziçi Köprüsü'nden atlayan şahsın cesedi bulundu. Her 2 intiharın birbiriyle bağlantılı olup olmadığı diğer ceset bulunduktan sonra netlik kazanacak.

İstanbul Boğazı'nda saat 13.00 sıralarında 2 ayrı intihar olayı yaşandı. İddiaya göre, ilk olarak Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne gelen ve kimliğine henüz ulaşılamayan bir şahıs bariyerlerin arkasından geçerek kendini boğazın serin sularına bıraktı. Olayı gören sürücüler durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine polis ekipleri, Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve deniz polisini köprünün olduğu bölgeye yönlendirdi.

VATANDAŞLAR KURTARIP ARACINA BİNDİRDİ, O TEKRAR ATLADI

Bölgede aramalar sürdüğü esnada beyaz renkli lüks cipiyle Boğaziçi Köprüsü'nün ortasına gelen ve 45-50 yaşlarında olduğu öğrenilen erkek bir şahıs, bariyerlerin diğer tarafından geçti. Şahsın intihar etmek istediğini gören sürücüler araçlarından inerek şahsı bariyerlerden kurtararak cipine bindirdi. Cipe bindirilen şahıs tekrardan aracından inerek bariyerlerin arkasına geçip, kendini boğazın serin sularına bıraktı. Ortaköy Sahili'ne gezmeye gelen vatandaşlar da şahsın intihar anını gördüklerini belirtti. Yapılan ihbar üzerine polis ekipler, Boğaziçi Köprüsü civarına da deniz birimlerini yönlendirdi. Köprünün altından yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından şahsa ulaşıldı. Sahil Güvenlik ekiplerince bulunan şahıs, Ortaköy İskelesi'nde deniz polisinin botuna devredildi. Ardından bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsa kalp masajı yaptı. Yapılan incelemelerin ardından şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Daha sonra iskeleye gelen olay yeri inceleme ekipleri, ceset üzerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından şahsın üzerinden kimliği çıkmadığı belirlendi. Cenaze torbasına koyulan ceset, cenaze aracına yüklenerek incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan, intihar eden şahıslarından birinin daha önceden Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, iki intiharın birbiriyle bağlantılı olup olmadığını araştırıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Bakırköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title