Haberler

İstanbul Bilgi Üniversitesi İİBF Mezunlarını Verdi

Güncelleme:

İstanbul Bilgi Üniversitesi İİBF'den AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu'nun oğlu da mezun oldu.

İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi 2013-2014 öğretim yılı mezunları, düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Üniversitenin Santralistanbul yerleşkesindeki törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, üniversitenin mütevelli heyeti başkanı Rifat Sarıcaoğlu, Fener Rum Patriği Bartholomeos ile akademisyenler katıldı.

Törene katılan velileri selamlayan bazı öğrenciler, "Annem bölümümün adını öğrenemeden okul bitti" şeklinde esprili mesajlar içeren dövizler taşırken, kimi öğrenciler de Soma, Gezi Parkı ve Sivas olaylarında hayatını kaybedenleri taşıdıkları dövizlerle andı.

Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Sanver, törende yaptığı konuşmada, toplumsal gelişmişliğin temel göstergesinin, düşünmeyi ve sorgulamayı öğreten bir eğitim sistemi, güven veren bir sağlık sistemi ve adaleti tesis eden bir hukuk sistemi olduğunu söyledi.

Bir toplumun gelişmişliğinin iyi işleyen kurumların varlığına bağlı olduğunu kaydeden Sanver, öğrencilere seslenerek, "Düşünün, düşüncelerinizi paylaşın. Toplumsal olguları aklınızla eleştirin. Bunları yaparken toplumun seçkinleri olduğunuzu hiçbir zaman unutmayın. Üslubunuzu, kelime dağarcığınızı o ölçüde seçkin tutmaya gayret edin. Hoyrat ifadelerin düşüncenizi hiçbir zaman derinleştirmeyeceğini unutmayın" ifadelerini kullandı.

Törene eşi Hamdiye Soylu ile katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun oğlu Engin Levent Soylu da fakültenin Uluslararası İlişkiler bölümünden diploma aldı.

Tören, öğrencilerin keplerini havaya atmalarıyla sona erdi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Santralistanbul Süleyman Soylu Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title