Haberler

İstanbul Bilecikliler Derneği'nden Kaymakam Çakıcı'ya Ziyaret

İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Oktay Tepe ve Yönetim Kurulu üyeleri, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı’yı makamında ziyaret ettiler.

İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Oktay Tepe ve Yönetim Kurulu üyeleri, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı'yı makamında ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Tepe, ziyaret amaçlarının hem yönetimi tanıtmak, hem de geleneksel olarak düzenledikleri ve 24 Mayıs 2015 Pazar günü yapılacak 27. Osman Gaziyi Anma Şenlikleri'ne Kaymakam Edip Çakıcı'yı davet etmek olduğunu belirterek, 'Kaymakamımızı ve tüm halkımızı şenliklere bekliyoruz demeye geldik. Sayın Kaymakamımız Çakıcı'nın beni ve yönetimimi sıcak ve samimi karşılamasından dolayı tüm İstanbul'daki Bilecikli hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı da "İstanbul Bilecikliler Dernek Başkanı Oktay Tepe ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Osmaneli halkı adına davetiyeyi kabul etmiş bulunuyorum. Müsait olursak davetlerine icabet etmeye çalışacağız" diye belirtti.

Günün anısına Kaymakam Çakıcı, İstanbullular Dernek Başkanı Oktay Tepe'ye Osmanlı armalı çini tabak hediye etti ve görevlerinde başarılar diledi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edip Çakıcı Osmaneli İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title