Haberler

İstanbul Beşiktaş'taki Terör Saldırısını Görgü Tanıkları Anlattı!

Güncelleme:

Beşiktaş'taki terör saldırısını görgü tanıkları anlattı. Bursasporlu bir görgü tanığı ise stattan çıktıktan 10 dakika sonra yolun açıldığı sırada gerçekleştiğini anlattı.

İstanbul Beşiktaş'ta bir restoranın işletmecisi Nihat Yıldız, olayda iş yerinin ciddi hasar gördüğünü söyledi. Yıldız, "Büyük bir patlamayla bir alev topu çıktığını gördük. Bir dakika arayla iki patlama oldu. Restoranın camları basınçla parçalanıp üzerimize yığıldı." diye konuştu.

"YOL AÇILIR AÇILMAZ PATLAMA OLDU"

Bir diğer görgü tanığı Abdullah Çavuş ise maç için Bursa'dan geldiklerini belirterek, "Maçtan çıktık, yaklaşık 10 dakika geçmişti, taraftar arabaları hareket etti. Yol açılır açılmaz patlama oldu. Stattan çıkıp yemek için kalacağımız otele girecektik. Camlar basınçla üzerimize saçıldı. Silah sesleri duyduk, otelin içine girip bir köşeye sığındık." dedi.


"BUNU YAPANLAR İNSAN OLAMAZ"

Olay sırasında Dolmabahçe'deki bir kafede oturduğunu söyleyen Elif Öztürk de patlamayla birlikte büyük bir alev topunun oluştuğunu anlattı. Büyük şok yaşadıklarını dile getiren Öztürk "Daha sonra güvenli bir yere geçmeye çalıştık. O korkuyu daha yeni üzerimizden atıyoruz. Bunu yapanlar insan olamaz, hepsine lanet olsun." ifadelerini kullandı.


BOMBALI SALDIRI SONRASI ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Öte yandan, olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma başlattı. Olay yerinde polis, itfaiye, sağlık ve belediye ekipleri yer aldı.. Bombalı saldırıda Gümüşsuyu yokuşu civarındaki toplumsal olaylara müdahale aracı, İETT otobüsleri, dolmuş ve bazı özel araçlar da hasar gördü. Çevredeki kimi binaların da camları kırıldı.

GÜVELİK TEDBİRLERİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARILDI

Kara ve denizden güvenlik tedbirlerinin en üst seviyeye çıkarıldığı Gümüşsuyu, Maçka civarında polis helikopterleri de sürekli tur atıyor. Polis ekipleri, bölgeye çıkan yollarda ambulanslar dışında araç ve yaya geçişine izin vermiyor.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Güncel

abdullah çavuş Nihat Yıldız Beşiktaş İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title