Haberler

İstanbul Bejeka (Lı) Sporseverler Derneği'nden Ortaokula Bilgisayar Desteği

İstanbul BeJeKa (LI) Sporseverler Derneği, Osmaneli Hisarcık Beşevler Ortaokuluna 10 adet bilgisayar hediye etti.

İstanbul BeJeKa (LI) Sporseverler Derneği, Osmaneli Hisarcık Beşevler Ortaokuluna 10 adet bilgisayar hediye etti.

Düzenlenen bilgisayar teslim programına Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, İstanbul BeJeKa (LI) Sporseverler Derneğinden Mehmet Bayrak ve Yavuz Çağlar, Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver, Köy Muhtarı Sezai Demirtaş, Hisarcık Beşeveler Ortaokul Müdürü Ali Devrim Aygül, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Edip Çakıcı, dernek yetkililerine teşekkür ederek, "Gerçekten okulumuzun ihtiyacı olan bir laboratuvardı. Beşiktaşlılar Derneği sayesinde de güzel bir bilgisayar odası oldu. Biliyorsunuz ki en büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. Çağımızda bilişim çağı ve yetişen öğrencilerimizin mutlaka çok küçük yaşlarda bilgisayarla tanışması ve onu en güzel şekilde kullanması gerekiyor. Gördüğüm kadarıyla getirilen bilgisayarlar oldukça üst kalite bundan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Şimdilik 10 adet bilgisayar ile başladık, ama Mehmet beyin ve Yavuz beyin yine bir taahhütü var. Gelecek yıl bu bilgisayarlara ek bilgisayarlar eklenecek. Ayrıca planlanan başka destekleri de var, onlar da zaman içerisinde gelecek yılın eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte, ellerinden geldikte yerine getirmeye çalışacaklar. Güzel bir sosyal sorumluluk projesi oldu. Bu ülkenin hepimize verdiği değer var. Bize kazandırdığı değerleri toplumla paylaşmak, devlete yardımcı olmak. Devletimizin tabii ki de her şeye gücü yetiyor, o nokta da bir eksikliğimiz olmuyor, ama bu şekilde sivil toplum kuruluşlarının, iş adamlarımızın eğitime destek vermesi bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Güzel bir şampiyonlukları oldu, yine şampiyonluklarını tebrik ediyoruz. Temennimiz odur ki eğitime verdikleri destekleri devam ettikçe Beşiktaş sürekli şampiyon olsun" dedi.

Daha sonra İstanbul BeJeKa (LI) Sporseverler Derneği Başkanı olan iş adamı Mehmet Bayrak şunları dile getirdi.

"Dernek olarak Osmaneli'yi çok sevdik. Biz Osmaneliyi Yavuz bey sayesinde tanıdık. Geçen sefer geldiğimizde Osmaneli'den çok çok memnun kaldık. Gerek misafirperverliklerinden, gerek güler yüzlü insanlarından biz Osmaneliyi kendi evimiz gibi gördük, biz de Osmanelili olduk. Hisarcık Beşevler Okulunda kendi okulumuz olarak gördük. Bundan sonra yılda buraya iki üç kez gelerek ufak bir destek vermek istiyoruz. Bunu bilgisayar getirerek başladık ve devamı gelecek. Kaymakam bey ve bütün idari amirler de bize desteklerini sunuyorlar sağ olsunlar, var olsunlar, çok teşekkür ediyorum."

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ise, bilgisayar teslim programında teşekkür konuşması yaptı. Ekinci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mehmet Bayrak Yavuz Çağlar nezdinde tüm dernek yönetici ve üyelerine teşekkürlerini iletti, bu işbirliğinin önümüzdeki günlerde de devam etmesini temenni etti.

Bilgisayarların tesliminden sonra çocuklar büyük mutluluk yaşadı. Çocuklar hep bir ağızdan Mehmet Bayrak ve Yavuz Çağlar'a teşekkür ettiler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Bayrak Hisarcık Osmaneli İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title