Haberler

İstanbul Başakşehir'de Hedefler Yüksek

Güncelleme:

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, herkesin saygı ve sempati duyduğu bir ekip olmak istediklerini söyledi.

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, herkesin saygı ve sempati duyduğu bir ekip olmak istediklerini söyledi.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İstanbul Başakşehir, akşam saatlerinde İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda bir antrenman gerçekleştirdi. İdmanı, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile yönetim kurulu üyesi Zafer Topaloğlu da izledi. Antrenmandan önce gazetecilere açıklamalarda bulunan Avcı, şunları söyledi:

"Yeni bir yapılanma olmasına rağmen önceden tanıdığım oyuncu grubu ve yönetimle çalışacağım. Geçmişte İstanbul Büyükşehir Belediye spor olarak Fair-Play ruhuyla, herkesin keyif aldığı bir takım oluşturmuştuk. Bugünün futbol gerçeklerine göre takımımızı daha da yukarı taşıyıp, herkesin saygı ve sempati duyduğu bir ekip olmak istiyoruz. Türkiye'nin, İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı gibi tesisleri kazanması önemli. Bu tesisi daha da iyi hale getireceğiz. Bunun yanında da kısa vadede transferlerimizi yaptık. Benim dönemimden kalan ve geçen sezon şampiyon olan kadroda hizmet eden oyuncular var. Bunların organizasyonunu ve adaptasyonunu sağlamaya çalışıyoruz. Şu anda sağlıklı bir biçimde yürüyor. Umarım lig başladığında, bunun karşılığını alırız."

Avcı, yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili de şöyle konuştu:

"Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da başladıktan sonra Hollanda kampıyla devam ettik. Bizi mutlu eden taraf, oyuncularımızın antrenmana katılım sayısının

yüksek olması. Çok önemli bir sakatlık yaşamadık. Antrenman tempolarının yüksek olması, beni mutlu ediyor. Verdiklerimizi geri alma süreci çok kısa. Yüzde 100 hazır değiliz ancak önümüzde 2 haftalık bir dönem var. Hollanda kampında yaptığımız maçlarda oyun kalitesi artarak gitti. Umarım son 2 haftayı en iyi şekilde değerlendirip, lige hazır ve galibiyetle başlamak isteyen bir takım olacağız."

Teknik direktör Avcı, Fenerbahçe'den Bursa spor'a transfer olan eski öğrencisi Sammuel Holmen'i kadrolarına katamadıklarını belirterek, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Ekibim ve benim için uygun bir oyuncu bulursak, transfer yapacağız. Olmazsa transferi kapatıyoruz. Elimde çok iyi bir oyuncu grubu var. Onların ilk yarıdaki performansı, devre arasında transfer yapıp yapmayacağımızı gösterecek" dedi.

Türkiye genelinde bir spor kültürünün oluşması gerektiğini de vurgulayan Avcı, "Bu bir yarış. Futbol güzel bir oyun. Biz de kendi takımını destekleyen, rakibine saygı gösteren ve rakibini de alkışlayan bir seyirci profili istiyoruz. Kulüp olarak iyi sonuçlar aldıkça, bilinçli seyircimizin artacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Boşnak futbolcu Edin Visca ise, İstanbul Büyükşehir Belediyespor da dahil olmak üzere lacivert-turunculu takımdaki 4. sezonuna başlayacağını belirterek, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kulübümüz yeni atılımlarda bulundu. Yeni bir stadımız var. Abdullah Hoca da geri döndü. Bu yapılanmayla hedefimiz, sezonu ilk 6 içinde bitirmek olacak" şeklinde konuştu.

Bosna Hersek Milli Takımı ile 2014 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele ettiğini hatırlatan Visca, "Her futbolcu kendi milli takımıyla büyük turnuvalarda yer almak ister. Biz Dünya Kupası'nda mücadele ederek bunu başardık. İnanılmaz bir tecrübeydi. Aksilikler olmazsa amacımız bu milli takım kadrosuyla 2016'daki Avrupa Şampiyonası'nda yer almak" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Abdullah Avcı Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title