Haberler

İstanbul Başakşehir - Balıkesirspor Maçının Ardından

Serhan TÜRK - İSTANBUL / DHA İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-0 kazandıkları maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Serhan TÜRK - İSTANBUL / DHA

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-0 kazandıkları maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Rakiplerinin hücum opsiyonlarıyla ilgili çalıştıklarını ifade eden Avcı, "Çok fazla pozisyona girdik, en fazla şutu attık. İlk yarıda gol atmamız gerekiyordu, gol çok gecikti" diye konuştu.

Zeminin biraz kötü olduğunu kaydeden Abdullah Avcı, "Zeminin biraz kötü olması top kontrollerini zorlaştırıp, çabuk oynamamızı engelledi. Çok pozisyona girdik. Doğru zamanda gelen golle maçı kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş de, iyi oynadıklarını ancak ilk yarıda önde top tutamadıklarını belirterek, "Rakip takımın gol pozisyonları vardı. Biraz önde top tutabilseydik, oyunda denge kurabilirdik" şeklinde konuştu.

İkinci yarıya bir oyuncu değişikliğiyle başladıklarını ve biraz daha önde top tutmaya başladıklarını anlatan Özdeş, "Kötü bir dakikada kötü bir gol yedik. Yediğimiz golde savunma oyuncumuzun ayağı kaymış. Çok basit bir gol yedik ve maçı kaybettik. Alt sıradaki rakiplerimizin de maçları zor. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutladım. Önümüzdeki hafta taraftarımız Fenerbahçe maçındaki gibi destek versin ve Kasımpaşa ile artık maç kazanmak istiyoruz. Umarım bunu gerçekleştirebiliriz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Abdullah Avcı Başakşehir İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title