Haberler

İstanbul'a Yağışlı Hava Dalgası Geliyor

Güncelleme:

İstanbul'da dün gece başlayan sağanak yağmur ise etkisini sürdürüyor. İstanbul'da çarşamba günü yağışların etkisini arttırması bekleniyor.

Yurdumuz pazar günü itibariyle yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına girdi. Yağışlı sistem yurdun batı ve kuzeybatı kesimlerinde etkili oluyor. Yağışlar yağmur ve sağanak şeklinde gerçekleşiyor. İstanbul'da dün gece başlayan sağanak yağmur ise etkisini sürdürüyor. İstanbul'da çarşamba günü yağışların etkisini arttırması bekleniyor.

YAĞIŞLI HAVA DALGASI GELDİ

Marmara, Ege, Batı Karadeniz ile Ankara ve Eskişehir çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sabah ilk saatlerde Çanakkale çevreleri, Edirne'nin güneyi ile Balıkesir'in batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, sıcaklıklar batı bölgelerde mevsin normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normallerinde seyredecek.

SALI GÜNÜ DE DEVAM EDECEK

Salı günü yağışlar yurdun batı ve iç kesimlerde aralıklarla devam edecek. Yağışlar Ege bölgesinde, batı Akdeniz'de, İç Anadolu'nun kuzey kesimlerinde yağmur şeklinde görülecek. Yağışlar iç kesimlerde hafif şiddetli olacak.

SICAKLIKLAR DÜŞMÜYOR

Çarşamba günü kuzey yeni bir soğuk hava dalgasının gelmesi bekleniyor. Sıcaklıklarda düşüş beklenmiyor ancak yağışlar etkili olacak.

Yağışların Marmara'nın doğusu, Karadeniz bölgesinin genelinde, İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda, Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde etkili olması tahmin ediliyor.

Yozgat çevrelerinde karla karışık yağmur, Sivas'tan itibaren Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerimde ise kar yağışı bekleniyor.

İSTANBUL'DA ÇARŞAMBA GÜNÜ ETKİSİNİ ARTTIRACAK

İstanbul'da da çarşamba günü yağışlar etkili olmaya devam edecek. Yağışların özellikle kuzey ilçelerde kendini göstermesi bekleniyor. Ankara'da bugün, yarın ve çarşamba günü yağışlar etkili olacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Marmara Ege Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title