Haberler

İstanbul'a Gönderildiler

Şike ve teşvik primi soruşturması kapsamında Giresun'da gözaltına alınan Ömer Ülkü, Özden Tütüncü ve Hakan Karaahmet, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Trabzon'a gönderildi

İstanbul'da sürdürülen şike ve teşvik primi soruşturması kapsamında Giresun'da gözaltına alınan Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü, Giresunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özden Tütüncü ve Giresunspor eski yöneticisi Hakan Karaahmet, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Trabzon'a gönderildi. 3 kişinin Trabzon'dan da uçakla İstanbul'a götürüleceği belirtildi.

Bu arada Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü ve eski yönetici Hakan Karaahmet'in, soruşturma kapsamında gözaltına alınan Giresunspor eski Başkanı Olgun Aydın Peker'in yönetiminde yer aldığı ifade edildi.

Bu arada gözaltına alınan kişilerin Emniyet'ten çıkarılması sırasında çevredeki bazı taraftarlar, çekim yapan basın mensuplarını, görüntü çekmemeleri konusunda tehdit etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title