Haberler

İstanbul 1.Uluslararası Bisiklet Festivali 6-8 Haziran'da

Güncelleme:

İstanbul Valiliği, Bakırköy Belediyesi, Avrupa Bisiklet Federasyonu ve Bisikletliler Derneği işbirliği ile düzenlenen İstanbul 1.Uluslararası Bisiklet Festivali 6-8 Haziran tarihleri arasında Bakırköy'de yapılacak.


Festivalin 6 Haziran'daki açılış gününde saat 19.00'da Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı'nda yapılacak açılış programının ardından saat 20.00'de Bisikletliler "Pedallar bu gece Soma için dönüyor" bisiklet gezisine katılacaklar. Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu'nun vereceği startla Bisikletliler, Soma Faciasında hayatını kaybeden maden emekçilerini anmak için sarı baretleriyle ve fenerleriyle Bakırköy Sahilyolu üzerinden Florya'da Atatürk Köşkünün önünden dönerek Yeşilköy Sahilde bulunan Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi önünde mola verecekler ve gökyüzüne özgürlük fenerleri atacaklar.

Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde kamp kuracak Bisikletliler 7 Haziran-Cumartesi günü saat 09.00'da Bisikletle Tarihi Yarım Adanın Kalbine Gidiyoruz" gezisine katılacaklar.

HİÇ BİSİKLET FUTBOLU, BİSİKLET POLOSU SEYRETTİNİZ Mİ?

Festivalin 7 Haziran-Cumartesi günü saat 16.00'da Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı'nda düzenlenecek bölümünde de Bisikletletlilerin, Bisiklet Futbol Turnuvası, Bisiklet Polo Turnuvası, BMX Yarışması, Artisitik Bisiklet Akrobasi Show'u, Denge Yarışmaları, Yavaş Sürme,Ters Sürme, Çizgide-Rayda Sürme Yarışmaları, Tek Teker Show yapılacak.

Cumartesi günü akşam saat 20.00'de ise sunumlar, kısa filmler, dia gösterisi ve gece gösterisi yer alacak.

15 BİN BİSİKLETLİ BOĞAZ KÖPRÜSÜ'NDEN GEÇECEK

8 Haziran-Pazar günü Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nden hareket edecek Bisikletliler, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nin önünde toplandıktan sonra saat 11.00'de "Dünya Çevre Günü Kıtalararası İstanbul Bisiklet Gezisi" için hareket edecekler ve saat 11.30'da Boğaz Köprüsü Geçişi yapacaklar. 15 bin bisikletseverin katılması beklenen gezi Harem-Üsküdar Otoparkında son bulacak.

BÜTÜN İSTANBULLULARI FESTİVALE BEKLİYORUZ

İstanbul'da ilki düzenlenen festivale bütün İstanbulluları beklediklerini söyleyen Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu," Yurt dışından misafirlerimizin de katılacağı Uluslar arası 1. İstanbul Bisiklet Festivali ve Kıtalararası İstanbul Bisiklet Gezisine bütün İstanbulluları, çevre illeri davet ediyorum. Konaklama için Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde kamp alanı ayırdık. Çadırıyla gelecek misafirlerimiz burada konaklayabilecek."dedi.

Festivale AKUT,TEMA, Accell Bisiklet, Bianchi, Carraro, Shımano,CST, Hilton Garden Inn, Hotel Armada ,MAMUT , Kırmızı Ajans ve NTV'de destek veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Bakırköy İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title