Haberler

İşsiz Adam Kendini Ağaca Astı

Güncelleme:

Edinilen bilgiye göre, Kazımkarabekir Mahallesi Kulaklı Sokak üzerinde bulunan boş bir arazide ağaca asılı şekilde birini gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri O.Y.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

ÇALIŞTIĞI İŞ YERİNDEN 1 HAFTA ÖNCE AYRILMIŞ

Çalıştığı iş yerinden bir hafta önce ayrıldığı öğrenilen O.Y.'nin cenazesi, savcı incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kazımkarabekir Yaşam Haberler

500

Yorumlar (7)

ist:

Allah kimseyimişsiz bırakmasın

8
0
yanıtYanıtla
xzmobilWeb@haberler.com:

Yeni Turkiye

2
2
yanıtYanıtla
gömürgenlimobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabırlar versin. Suriyeli beslemeye devam edelim. Türk insanının zaten değeri yok.

2
1
yanıtYanıtla
adanalı:

bu gidişle bende asacam herhalde 4 aydır arıyorum iş forklift operatörüyüm üni okuyorum aynı zamanda açıktan askerliğimden dolayı iş bulamıyorum evliyim çocugum var evim kira nere gitsem yokyokyok arafta kalma pahasınada olsa gidecem tak etti artık

1
0
yanıtYanıtla
kayseri:

allah rahmet etsin yabancı barındırmaya devam edin böyle iy demi yardımı önce kendi milletine yap

0
0
yanıtYanıtla
tufan:

hükümete göre her şey güllük gülistanlık, dünyanın 17. büyük ekenomisine sahibiz, gayri safi milli hasıla kişi başı 14. 000. Dolarmışmışda, Ekenomik neden ağırlıklı boşanmalar artmış, İcra Takip dosyaları artmış, işsizlik son dört yılın en yükseğinde, asgari ücret bir dert, taşeronda çalışmak ayrı bir dert, gıda fiatları başta et ve meyve sebze olmak üzere çok yüksek, sivri biber 8 Tl, Almanyadan, rusyadan buğday ithal ediyormuşuz tuhaf değilmi.

0
0
yanıtYanıtla
YAVUZ SELIM HANMobil-IOS:

YASASIN BÜYÜK TÜRKIYE.ÖLENLER ÖLÜR,KALANLAR BIZE YETER...ALLAH BASDAKILERDEN HESABINI SORACAK.VESSELAM.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title