Haberler

İsrailliler Gazze'ye Düşen Bombalarla Coştu

Güncelleme:

İsrail'in Gazze'ye attığı füzeler sonrası olayı izleyen İsraillilerin tezahürat yapması canlı yayında duyuldu.

CNN muhabiri İsraillilerin yapılan bombardıman karşısında ıslıklar eşliğinde sergilediği mutluluğu eleştirdi. CNN'de muhabirlik yapan Diana Magnay, yaptığı yayının ardından attığı tweette tehdit edildiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Gazze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (13)

ÇAKMA MÜSLÜMANLAR SİZİsd:

ADAMLAR DOĞRU OLANI YAPIYORLAR O HAMAS DENİLEN SÜPÜRGELİKLER RAHAT DURSA EMİN OLUN BİŞEY ÇIKMAYACAK ADAMLAR ATEŞKES YAPIYORLAR ORDAN 3 5 HAMASLI MİLİTAN BOZUYOR???

1
25
yanıtYanıtla
koçakdurankocak1103@hotmail.com:

tabi tabi İsrail her zaman haması bahane edrek genişletmiyor mu toptaklarını. bu kez öldürülen genç diyorlar peki niçin öldürülmüş durduk yere mi öldürülmüş israil bile bunu açıklamıyor.

yanıt0
yanıt0
MUSTAFA:

BİR MİLLET ANCAK BU KADAR KANSIZ OLABİLİR...

18
1
yanıtYanıtla
yavuz sultan selim:

dayanacak gücümüz kalmadı ALLAHIM ne olur yarab nusratını gönder biz müslümanları birleştir bu pislikleri temizleyelim

18
0
yanıtYanıtla
yaseminm@m.m:

Allahın azabı yakındır...

16
0
yanıtYanıtla
zz:

ALLAH IN KAHHAR İSMİYLE KAHROLSUNLAR

12
1
yanıtYanıtla
Allah lanet etsin:

Sozun bittigi yer..ne yazsam bos..

10
0
yanıtYanıtla
şeytanlar:

biz müslümanlar bir kafiri kestiğimizde, bir yeri bombalayıp havaya uçurup zafer kazandığımızda sevincimizi ve şevkimizi tekbir getirerek belli ederiz.. sevinirken bile Allah ı unutmayız.. bu şeytanlar ise alkış yapa yapa çığlık ata ata, şeytan gibi seviniyorlar.. cehennemdede böle sevinirsiniz piş şeytanlar

7
1
yanıtYanıtla
son kale:

allah onları kahretsin Müslümanım diyen katilleride kahretsin dünya artık temizlensin amin

6
0
yanıtYanıtla
atakan akbulut:

yaa eskiden canlı bombalarla epey yahudinin leşini seriyorlardı şimdi neden yapmıyorlar ?

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title