Haberler

İsrailli General: Türkiye'de Üç El Kaide Üssü Var

Güncelleme:

İsrail ordusu Tümgenerali Aviv Koçavi, güvenlik konferansında bir harita göstererek Türkiye'de üç El Kaide üssü olduğunu savundu.

İsrail ordusunda askeri istihbarattan sorumlu olan Tümgeneral Aviv Koçavi, Tel Aviv'de düzenlenen güvenlik konferansında bir harita göstererek Türkiye'de üç El Kaide üssü olduğunu savundu. Suriye'ye savaşmaya giden El Kaidecilerin orada kalmadığını ve NATO üyesi Türkiye üzerinden Avrupa 'ya geçebileceğini öne süren Koçavi'ye, Reuters haber ajansı ulaştı.

ÜÇ İL, 100 KADAR MİLİTAN

Koçavi'nin sözcüsü, haritada kırmızı lekelerle gösterilen yerlerin El Kaide üslerini yansıttığını söyledi. Reuters, haritadan yaptığı çıkarımla bu üslerin Karaman, Osmaniye ve Şanlıurfa'da bulunduğunu iddia etti.

Tümgeneral Koçavi net bir sayı vermese de Reuters'ın haritada Mısır'daki cihatçıları temsil eden daire ile karşılaştırarak yaptığı yoruma göre, Türkiye'deki üç noktada toplam 100 kadar El Kaide militanı var.

ANKARA: ASIL TEHDİT TÜRKİYE'YE YÖNELİK

Ankara, İsrailli generalin iddalarını yalanladı. Hürriyet'e konuşan dışişleri kaynakları, "Suriye'de yaşananlardan dolayı asıl tehdit Türkiye'ye yönelik.
Suriye'deki durum nedeniyle bu grubun ideolojisinden esinlenen bazı gruplar bölgedeki varlıklarını pekiştirdiler, bu Türkiye için de tehdittir.

Türkiye, bu yapılarla hali hazırda etkin şekilde mücadelesini sürdürüyor" dedi.


Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Türkiye Suriye İsrail Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

B.T.orka8@mynet.com:

Çok doğru söylemiş. Hatta türkiyeyi bile elkaide yönetiyor. Cilve gözü sınır kapımıza varana kadar 2 kere elkaide kontrolünden geçiyoruz uyanın artık denemesi bedava cilve gözüne gidin bakın. Ama dikkat edin ceplerinizide boşaltıyorlar tlfonlarınızıda alıyorlar hani bunlar müslümanmış bunlar kafirdende kafirle bunlara destek verenlerde aynıdır.

12
7
yanıtYanıtla
celikcelik-bjk@hotmail.de:

haci onlar elkaidemi iyi sordun mu?Eminmisin?

yanıt0
yanıt0
kayagerenliemin@gmail.com:

israilde de ya 6 yada 16 el kaide üssü vardı galiba.

13
6
yanıtYanıtla
Nihatyakala_coo@hotmail.com:

Gel vur gardaşşşşşş gel vurda o çıktıgın yeri gör

14
3
yanıtYanıtla
ak koyunlarıelenademirci67@mynet.com:

korkmayn onlar allahın askerlerı neden panık yaptınıs dızı şeytanlar sızı

8
8
yanıtYanıtla
baygaraahmetbaykara33@hotmail.com:

ne duruyorsunuz bombalayın gitsin..

8
6
yanıtYanıtla
asdsaddsasadgulcinbursa@hotmail.com.tr:

ikiz kuleleri de el kaide yaptı dediniz ırak'ı işgal ettiniz 4 milyon müslüman öldü petrol de gitti...

12
1
yanıtYanıtla
Hasan ERLeon@hotmail.com:

israil'de atom bombaları var,hidrojen bombaları var, fosfor bombaları var yani insanlar en çok nasıl öldürülecekse o tip bombaları vardır,bu kadar bombaları neden imal etmis,veya satın almıs ve bunları ülkesinde bulunduruyorlar söylermisiniz.

10
1
yanıtYanıtla
a.barafat.bozkurt.49@gmail.com:

ulan çakallar sizin filistinde 50 tane üssünüz var siz tehdit değilsiniz başka bi ülkedeki üs tehdit oluyo...hadi ordan deyuzlar....siz israililer bebek kati,liğinden başka ne biliyonuz.....

7
3
yanıtYanıtla
bozkurtumutcan3533@hotmail.com:

Terörden neler yaşandığını unuttuk galiba. Şimdi teröristlerle ortak hareket ediyoruz. Elimizde patlayacaklar. Reyhanlı yı unutmayın.

5
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title