Haberler

İsrail Medyası: İsrailli Yolcular İstanbul'da Mahsur

Güncelleme:

İsrail, aralarında Türk şirketlerinin de bulunduğu yabancı havayolu şirketlerinin güvenlik gerekçesiyle Tel Aviv Ben Gurion Havaalanına uçuşlarını iptal etmesine tepki gösterirken bu kararların nedeniyle ülkeye ulaşamayan vatandaşların durumları da konuşuluyor. İsrail medyasında "İsrailliler, İstanbul'da mahsur ve korku içinde" gibi ifadeler kullanılıyor.

İSRAİLLİ YOLCULAR MAHSUR KALDI İDDİASI

The Times of İsrail sitesinde "Türk Havayolları ve Pegasus şirketlerinin dünyanın diğer büyük havayolu şirketleriyle birlikte İsrail'e uçuşları askıya almaları üzerine çok sayıda İsrailli yolcu Türkiye'de mahsur kaldı" diye yazıyor.

Haberde bu "manzara, havayolu şirketlerinin Ben Gurion Havaalanına uçmayı redettiği diğer kentlerde de yaşanırsa da büyük İsrail karşıtı gösterilerinin yapıldığı Türkiye'de birçok yolcu, gece boyunca veya daha fazla bir süre kalmak zorunda bırakılmasından rahatsızlık hissettiklerini söylediler" deniliyor.

"OTELLERDEN ÇIKILMAMASI TAVSİYE EDİLİYOR"

Bu çerçevede Hollanda üzerinden İsrail'e dönmeye çalışan ve THY tarafından bir otele gönderilmeye başlandığını anlatan bir yolcunun, Ynet'e, kendilerine "fazla İbranice konuşmamayı ve otellerden çıkmamayı tavsiye edildiğini" anlattığının da kaydedildiği haberde yolcuların birçoğunun "güvenlik kaygıları"ndan dolayı otele gitmek yerine geceyi havaalanının yerinde geçirmeyi tercih ettikleri ifade ediliyor.

Times of İsrail, haberinde THY'nın, İsrailli havayolu şirketi El Al'dan sonra Ben Gurion'dan en çok uçuş yapan ikinci şirket haline geldiğine de dikkat çekiyor.

Kaynak: ANKA / Dünya

Tel Aviv Ben Gurion İstanbul İsrail Times Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500

Yorumlar (16)

ANTALYALI:

bence öldürelim bu ülkedeki İsraillileri bunlar gidince masum insanları öldürür, kahrolsun İsrail.

52
9
yanıtYanıtla
Antalyalı:

ülkemizdeki İsraillileri hemen öldürmek lazım, keşke bu fırsatı bana verseler zevkle gururla yaparım

43
12
yanıtYanıtla
siverek63:

Filistinlilerin yerinde olsam tüm dünyaya dağılırdım nerde israilli görsem gebertirdim.. bakalım o zaman akıllanıyorlarmı akıllanmıyorlarmı görürdük

34
7
yanıtYanıtla
mahdum berk:

israile jet yakıtı goturen bilalin gemilerine binsinler

7
10
yanıtYanıtla
İSMİ LAZIM DEĞİL....:

yusuf yusufffffffffffff çekiyorlar yahudi köpekler

11
2
yanıtYanıtla
kenan:

ne dıyorsunuz yaf ofılıstıne destek verecem dıye ne kadar yahıdı varsa hepsıne dusman kesıldınız o zaman bu ulkede hukumetın yaptıgı ne varsa tum halk sorumlu oylemı yanı tum halk hırsız mı eleştırecem dıye gaddarlaşıyorsunuz ınsanlıgınızı yıtırıosunuz ne farkınız kaldı eleştırdıklerınızden

1
12
yanıtYanıtla
bekir:

Ucaga aldiklari kabahat zaten.

10
2
yanıtYanıtla
yuh:

tüm dünyada mı kapalı? aktarmalı gitsinler. 50 yıldır işgal altında filistin hala 2 günlük uçuş yapılmamış hikayesi yuh

10
0
yanıtYanıtla
selami KAYA:

din yok iman yok ALLAH korkusu hiç yok herşey beklenir bunlardan

9
0
yanıtYanıtla
ALAADDİN:

DAHA ÇOK KAÇACAKLAR. KORKUYLA YAŞAYACAKLAR.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title