Haberler

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları

Pop müzik şarkıcısı Tuğba Özerk, İsrail'in Gazze saldırılarıyla ilgili olarak, "Bu savaşın bitmesini, eziyetlerin, zulümlerin sona ermesini diliyorum" dedi.

Şarkıcı Tuğba Özerk, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının durmasını diledi.

Tatil için Bodrum ilçesinde bulunan pop müzik şarkıcısı Özerk, Gazze'de yaşanan olaylarla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Göltürkbükü Mahallesi'nde tatilini sürdüren ünlü şarkıcı, tüm Türkiye'de olduğu gibi Bodrum'da da yas yaşandığını ve son üç gündür otelden dışarıya çıkmadıklarını söyledi.

Bodrum'a gelen arkadaşlarıyla üzüntü içinde olduklarını dile getiren Özerk, "Sadece denize girdik ve akşam yemeğimizi yedik. Çok üzülüyorum arkadaşlarla da çok konuşuyoruz. Geldik buradayız ama inanın tadımız kaçtı" diye konuştu.

Yaşanan olayların çok tatsız ve üzücü olduğunu belirten Özerk, "Tüm dünya ağlıyor, biz de ağlıyoruz. Bu savaşın bitmesini, eziyetlerin, zulümlerin sona ermesini diliyorum" dedi. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Tuğba Özerk Bodrum İsrail Gazze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title