Haberler

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları

Ağrı'nın Eleşkirt içesindeki bazı iş yerlerinde İsrail kökenli ürünlerin satışı durduruldu.

Eleşkirt ilçesinde bazı iş yeri sahipleri, İsrail saldırılarını protesto etmek amacıyla İsrail kökenli ürünlerinin satışlarını durdurdu.

İlçedeki esnaf, iş yerlerine " İsrail'i protesto ediyoruz", "Sayın müşterilerimiz lütfen İsrail ürünlerini bizden talep etmeyiniz" şeklinde notlar yazarak tepkilerini gösterdi.

Esnaflardan Ferdi Sevim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu konuda herkesin duyarlı olması gerektiğini ifade etti.

İş yerlerinde İsrail ürünlerini satmak istemediklerini, aynı duyarlılığı müşterilerinden de beklediklerini belirten Sevim, "İsteğimiz müşterilerimiz bizden İsrail ürünlerini talep etmesin. Ürünleri satarak bizler zor durumda kalıyoruz. Filistin'li kardeşlerimize en azından böyle destek olalım. Gücümüz sadece buna yetiyor bizler de bunu yapalım" dedi.

Mehmet Bayram ise İsrail'i protesto ettiklerini ifade ederek,  İsrail menşeli ürünleri iş yerinde satmayacağına vurgu yaparak, "Filistin'deki kardeşlerimiz boşu boşuna katlediliyor. Artık kan dökülsün istemiyoruz. İsrail ürünlerini esnaf olarak tüketmeyeceğiz ve satmayacağız. Lütfen müşterilerimiz bizden bu ürünleri talep etmesinler" şeklinde konuştu. - Ağrı

Kaynak: AA / Yerel

Eleşkirt İsrail Gazze Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title