Haberler

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam: "Vicdanları sızlatan, insani değerleri yerle bir eden İsrail terörünü nefretle kınıyor, her zaman olduğu gibi bugün de Filistin halkının yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına ilişkin, " Vicdanları sızlatan, insani değerleri yerle bir eden İsrail terörünü nefretle kınıyor, her zaman olduğu gibi bugün de Filistin halkının yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

İslam, yazılı açıklamasında, masum Filistin halkının, hergün İsrail devletinin saldırılarına maruz kaldığını belirtti.

Dünyanın gözü önünde, çocukların, yaşlıların, kadınların katledildiğini; hastanelerin, okulların, ibadethanelerin ve evlerin de bombalandığını vurgulayan İslam, şunları kaydetti:

"Oyun oynayan çocuklar ağır savaş silahlarıyla vurulmaktadır. Gazze'deki kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Bu büyük vahşetin biran evvel durdurulması gerekiyor. Tüm dünya tarafından bu konuya hassasiyet gösterilip, İsrail'in insanlık dışı saldırılarının durdurulması için gerekli tüm adımların atılmasını destekliyoruz. Vicdanları sızlatan, insani değerleri yerle bir eden İsrail terörünü nefretle kınıyor, her zaman olduğu gibi bugün de Filistin halkının yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum." - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Ayşenur İslam Filistin İsrail Gazze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title