Haberler

Seydişehir Belediyesi Ramazan Ayı Etkinliklerini İptal Etti

Güncelleme:

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İsrail'in Gazze'ye saldırıları dolayısıyla alınan 3 günlük yas kapsamında ramazan ayı etkinliklerinin iptal edildiğini açıkladı.

Tutal, yaptığı açıklamada, Bakanlar Kurulu'nun, İsrail'in Gazze'ye saldırıları dolayısıyla 3 günlük yas kararı aldığını anımsattı.

Gazze'de uygulanan insanlık dışı saldırıların bir an önce son bulmasını temenni ettiklerini ifade eden Tutal, şunları kaydetti:

"Masum sivillerin, özellikle çocukların hayatlarını kaybetmesi asla ve asla kabul edilemez. Hiçkimse yaşanan katliamlara sessiz kalamaz ve kalmamalı. Gazze'de yaşayan insanlara ve en önemlisi masum çocuklara yönelik yapılan zulüm ve katliamlardan dolayı, belirlenen günlerde çocuklarımıza ve halkımıza yönelik olarak düzenlediğimiz etkinlikleri iptal etme kararı aldık. Yapılan saldırıların son bulmasını diliyor, dünyada bütün savaşların son bulmasını umuyorum." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Tutal Seydişehir İsrail Gazze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title