Haberler

İsrail'in Gazze'ye Saldırıları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin: "Olup bitenleri başka ülkelerin ajansları, uluslararası ajanslar es geçerken, Anadolu Ajansı es geçmiyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına ilişkin, "Olup bitenleri başka ülkelerin ajansları, uluslararası ajanslar es geçerken Anadolu Ajansı es geçmiyor. Bir sorumlu ajans olarak üzerine düşeni yapıyor" dedi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hükümetlerinin dünyanın değişik noktalarında meydana gelen insani dramlara her zaman duyarlı olduğunu söyledi.

Aynı duyarlılığı Anadolu Ajansının da gösterdiğini anlatan Şahin, "Ortadoğu, Irak, Suriye, Filistin ve Gazze'de yaşananlar ortada. O bölgelerde olup bitenler batı tarafından görmezden geliniyor. Bir tek Türkiye mazlumların sesi oluyor. Hükümetimiz dünyanın değişik noktalarında meydana gelen insani dramlarla ilgili nasıl hassassa Anadolu Ajansı da aynı hassasiyeti ortaya koyuyor" diye konuştu.

Anadolu Ajansının hedeflerine de değinen Şahin, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkçe'nin yanında 11 dilde yayın yapan Anadolu Ajansı, güçlü Türkiye'nin güçlü haber ajansı olmasının yanı sıra, dünyanın en etkin beş haber ajansından biri olma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Anadolu Ajansı, bugün dünyanın 8. büyük haber ajansı. Olup bitenleri başka ülkelerin ajansları, uluslararası ajanslar es geçerken Anadolu Ajansı es geçmiyor. Bir sorumlu ajans olarak üzerine düşeni yapıyor. Anadolu Ajansı, sadece Türk halkını değil, dünyanın ulaşabildiği her noktadaki insanlarını da bu olup bitenlerden haberdar ediyor.

Anadolu Ajansını tebrik ediyorum." - Karabük

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Ali Şahin Anadolu Ajansı İsrail Gazze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title